Strona 18 z 555 PierwszyPierwszy ... 891011121314151617181920212223242526272868118518 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 5543
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
    biedziak
    Gość

Domyślnie

Siafal to moglem byc ja chociaz juz nie pamietam, staram sie zawsze mrugac, a czesto jezdze przez sosnowiec do myslowic w okolice gieldy samochodowej. bede wypatrywal twojej belli, a jak zauwaze to napewno sie ujawnie;]. jade zawsze rano okolo 6 45 przez miasto i czasami po 15-ej. niestety jak do tej pory zadna alfa w centrum nie reaguje na mrugniecie, wiec mam nadzieje ze bedziesz pierwszy. moj nick na drodze to SBE z koncowka 459;] pozdrawiam.

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Siafal89
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    99' 156 2.0TS
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 h 57 m

Domyślnie

no to całkiem możliwe będę Cię wypatrywał mój nick na drodze to SO ..549 pozdrawiam również ;]

biedziak
    Gość

Domyślnie

no z taka koncowka nicka napewno od razu rzucisz mi sie w oczy, bo mamy je bardzo podobne;]

Użytkownik Alfa i Omega Avatar currahee
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1995 r.
    Czas spędzony na forum
    2 h 39 m

Domyślnie

Niestety zdarzają się też niemiłe sytuacje z udziałem innych kierowców Alf . Dziś po południu, przed rondem Grunwaldzkim próbowałem zmienić pas ruchu w korku. Oczywiście nikt mnie nie wpuścił i nie zrobił tego również (a wręcz chciał mnie rozjechać) gość jadący czerwoną 155 na blachach KRA... Myślałem, że kierowcy Alf nie tylko się pozdrawiają ale też pomagają czy choć są dla siebie (i innych) uprzejmi na drodze. Jak widać niestety nie wszyscy.
    FORZA ITALIA !

biedziak
    Gość

Domyślnie

pozdrowienia dla kierowcy zielonej alfy 145 na bytomskich blachach, ktora spotkalem dzis rano na trasie 79 w kierunku myslowic. jedyna auto ktore jechalo normalnie mijajac lewym pasem poranne leniwe szescdziesiatki.pozdrowione, odchachane.

adihash
    Gość

Domyślnie

Pozdrowienia dla alfisty w srebrnej 166 JTD z koncowka rejestracji EE. ( Sytuacja na mogilskim dzis kolo 17 )

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Tfaruk
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    156 1.9 JTD 2000r. Distinctive
    Czas spędzony na forum
    11 m

Domyślnie

Pozdrowienia dla czarnej Alfy 156, z którą minąłem się przy basenie AGH w Krakowie dzisiaj około 16. Kierowca pomachał - mam nadzieję, że zobaczył w lusterku moje awaryjne
    www.pga.net.pl Profesjonalne Systemy Alarmowe, Pogotowie Komputerowe, Grafika Komputerowa - zapraszam!

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Radomyśl Wielki/Dębica/Kraków
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Tfaruk, tak kierowca widział awaryjne ;-) Pozdrawiam

Użytkownik Ogier Avatar 77alfisti
    Mieszka w
    SOSNOWIEC
    Auto
    SUZUKI GSX-F
    Czas spędzony na forum
    2 h 53 m

Domyślnie

pozdrowienia dla alfisty w ciemnej 159-ce na blachach STA, mijaliśmy się dzisiaj z rańca na wysokości pawilonu AUCHAN w kierunku katowic na krajowej 94, może członek forum proszę się ujawnić
    Grześ
    6 lat - AR 146 1.4 TS tropico verde
    2 lata - AR 166 2.4 JTD nero metallescente

Użytkownik Ogier Avatar 77alfisti
    Mieszka w
    SOSNOWIEC
    Auto
    SUZUKI GSX-F
    Czas spędzony na forum
    2 h 53 m

Domyślnie

pozdrowienia dla alfisty w ciemnej 159-ce na blachach STA, mijaliśmy się dzisiaj z rańca na wysokości pawilonu AUCHAN w kierunku katowic na krajowej 94, może członek forum proszę się ujawnić
    Grześ
    6 lat - AR 146 1.4 TS tropico verde
    2 lata - AR 166 2.4 JTD nero metallescente

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

1. przemek1

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

witać sie

auto moto show sosnowiec 2012

alfa romeo policyjna

alfa romeo 159 policyjne

giulietta

auto moto show 2012 sosnowiec

Zakładki

Uprawnienia