Pewnie tego nie przeczyta, (chociaż kto wie) ale serdecznie pozdrawiam tajemniczego motocyklistę rej. SBE z którym ścigałam się dziś na drodze między Tychami a Katowicami.
Raaaany, ale daliśmy czadu! Wczesne niedzielne popołudnie, droga pusta, miśków brak... i było jak zwykle, na prostej odchodził szybko, ale na łukach, których trochę na tej trasie jest- Bella wszystko nadrabiałai tak do samych Tychów, zajęło nam to może 7 minut
![]()
Oczywiście było to bardzo nierozsądne z naszej strony ale very, very exciting
Poza tym trochę wzrosło mi średnie spalanie
Na światłach przed Tychami zatrzymał się, odwrócił i niestety przez kask nie mogłam widzeć jego minyale pięknie się pozdrowiliśmy i każdy pojechał w swoją stronę
![]()
Ostatnio edytowane przez Victoria ; 12-09-2010 o 15:52
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić

Pozdrawiam właściciela AR 166 KOL***** zaparkowana przy krowoderskich zuchów, naklejka alfaholicy na błotniku, z tyłu na klapie alfaclub.pl
Pozdrawiam czarną 'Julkę' na rej. SB widzianą dziś ok. 15-16 na ul. Krakowskiej w Nowym Sączu![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Pozdrawiam czerwoną 156 z czarnymi felgami skręcającą z Wybickiego w Łokietka o 07.40.

Pozdrowienia dla posiadacza 156 1.9 16V (po lifcie wnętrza) na blachach KCH, któremu dziś, a właściwie przed chwilą zostawiłem za szybą wizytówkę Alfaholików pod karczmą w WygiełzowieMoże zyskamy nowego klubowicza
P.S. Kto może załatwić/sprzedać więcej wizytówek, bo właśnie ostatnią rozdałem![]()
Ostatnio edytowane przez Matti ; 13-09-2010 o 20:36
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
No właśnie też potrzebuje wizytówek zakupić bo rozdałem wszystko za wycieraczki
I pozdrawiam dzisiejszego kierowce jakiegoś nowszego Forda Mondeo w dieslu który biedny nie umiał mi uciec i dał sobie siana, po czym zaczeło spod jego kół wylatywać coś w kształcie steropianiu i skręcił nagle gdzieś w prawo... po czym zobaczyłem ciekawą ryse na przednim zderzaku z lewej tam gdzie dostałem tym czymś białym.
Moja Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."
Pozdrawiam kierownika ?granatowej? 146 1.4 TS na blachach SB. Coż takie zdziwienie gdy instruktor L macha?Masz ramki to macham ok. 13:30 (wyjazd z Andersa na Żywiecką)
![]()
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki