NIEMIŁE POZDROWIENIA dla "kolegi" z czerwonej 146 z rejestracja EL..., który na 99% ukradł mi osłony halogenów z mojego zderzaka.... Nie bede tu opisywał całej sytuacji, ale nastepnym razem jak przyjedziesz do Krakowa do mnie na osiedle też Ci coś ukradne.

Dziś w końcu zobaczyłem pierwszą Mito zaparkowaną na ulicyBiała, na Halickiej, jak ktoś od nas to pozdrawiam. Prezentowała się zacnie (choć była brudna
).
FORZA ITALIA !

Pozdrowienia dla kierowcy bordowej 146-stki w wersji Ti widzianej wczoraj rano w okolicach Wawrzeńczyc. Zblendowałem i jak wyprzedziłem mrugałem jeszcze awaryjkami. Niestety trochę mi się spieszyło na uczelnie i szybko ją wyprzedziłem ale zauważyłem tylko, że była na krakowskich blachach. Radośc moja była tym większa, że była to wersja Ti (taka jak mojadosyć rzadko spotykana. Nie wiem czy jesteś z tego forum ale pozdrawiam.
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
pozdrowienia dla kierownika czarnej 166 z blachą DDZ w sosnowcu na ul. 11-go listopada kilka dni temu, wymieniliśmy pozdrowienia
---------- Post dodany o godzinie 21:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:33 ----------
pozdrawiam kierownika czarnej Mito jadącej w kierunki M1 w Czeladzi mrugnąłem awaryjnymi ale kolega nie za kumał, oraz pozdrawiam kierownika srebrnego SW 156 na blachach SI (prawdopodobnie) w kierunku katowic dzisiaj ok. 16.30, wymieniliśmy pozdrowienia oby nas więcej
Grześ
6 lat - AR 146 1.4 TS tropico verde
2 lata - AR 166 2.4 JTD nero metallescente
niewiem czy na kolpakcha nie zwrocilem uwagi wiem ze kolega szczuply (jesli sie nie myle) ciemny wlosmilo bylo tak posmigac
![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
ostatnio w Sosnowcu w okolicach Mc'Donalda na Kresowej widziałem ciemną 156 na blachach SI 2.... chyba na klubowych ramkach. Piszę chyba bo wiem tylko że były biało-czerwone
a wcześniej jechałem sobie na uczelnię i od ronda Ludwik w Sosnowcu do zjazdu z Rozdzienia w stronę spodka jechała Pani w 159raz ja z przodu, raz ona
pozdrawiam serdecznie
![]()
Pozdrawiam panią kierującą czarną MiTo która parkuje pod centralą ING Banku na Murckowskiej w Katowicach oraz pozdrowienia dla przemiłej pani i jej małżonka z czewonej 155 ,z którymi wymieniłem kilka ochów i achów na temat naszych Belli na stacji Neste w BytomiuMiło usłyszeć "miałem golfa , miałem coś tam jeszcze ale jednak w Alfie jest najlepszy komfort". POZDRAWIAM !
hmmm... to może jeszcze szybkie kółeczko przez miasto i dopiero potem do domu?
penny a ta czarna MITO jest na blachach SD bo moja sąsiadka takową posiada![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki