pozdro dla srebrnej 147-ki widzianej w M-cach dziś ok 8.00. kolega chyba nie w temacie - brak odmachania
Z czyją 156 srebrna na KRA mijam sie codziennie na Igołomskiej rano w godzinach 6:20-6:30?? Ktos z forum?

dzisiaj okolice Auchan/Norauto Sosnowiec
Pan około 35+ ( srebrna 156 sedan ) ja długie i łapka i Pan łapka miło się zrobiło w końcu ktoś obcy odpowiedział a nie tylko znajomi z forum
Pozdro dla kierownika ciemnej 156 na ogromnych felgach , któremu mrugałem dziś na rondzie w Siemianowicach. Łapa przez okno w podzięce byłaMiło było
![]()
hmmm... to może jeszcze szybkie kółeczko przez miasto i dopiero potem do domu?
pozdrowionka dla posiadacza czarnej 166 z bykowiny zajefajne mosz te auto![]()
Potrzebujesz wiazanke ślubną,urodzinową,itp
Kwiaciarnia FLORA zamówienia równiez na telefon 791720032
wiesz gdzie jest stodoła ? jesteśmy na przeciwko
Pozdrawiam kierownika czarnej 145 na rej. SR xxxxx z klubowymi ramkami widzianego dziś na ulicy Rejtana w Nowym Sączu . Ja szedłem chodnikiem i zobaczyłem Cie dopiero jak przejechałeś obok mnie![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."

Witam
Myślę że to ja byłem.Przypominam sobie że pozdrowiłem ładną Panie w Alfie 147 która na ulicy Granicznej w pozdrowiła mnie światłami
POZDRAWIAM![]()
Pozdrowienia dla Aniuchy05 która na moje długie odpowiedziała awaryjnymi ;D
Było to niestety pożegnanie po zlocie![]()
Moja Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki