Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
szlachta krakowska zasady to zasady :mrgreen:
Ooooooo wyyyyyyyy Dziady borowe!!! :wink:
Bo już do Was nie przyjadę. :wink:
A jak wjadę to wam cały asfalt zwinę <czacha>
Rumaków tylko 90 ale narwane gorzej niż niż smok wawelski. <haha>
w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
.
WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ... <krzyczy> <killer>
cza było se po BMCE kupic !!
w zasadzie to cie rozumiem ja teraz też nie kiwne zadnej 156ce w krakowie BUHahahahah
dziaduuu
Ostatnio edytowane przez Rufik ; 23-06-2010 o 23:17Powód: tak dla przypomnienia hamstwa lajkonikom
.
WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ... <krzyczy> <killer>
Ja tak skromnie chciałem sie przywitać bo jestem tutaj nowy i oczywiście jestem jak najbardziej za mruganiem, machaniem itp bo to jednak tak milej sie robi... może sie spotkamy gdzieś na krakowskich drogach czarna gtv pozdrawiam
Przyglądam się temu tematowi i chociaż nowy tutaj to półroczne doświadczenie w "alfowaniu" mam. Jestem co prawda z Zielonej Góry a większość z Was tutaj to Śląsk i Małopolska (nie czepiać kolejności ), ale muszę potwierdzić spostrzeżenia o "upadku moralności". Jak do tej pory udało mi się spotkać ze zrozumieniem przy machaniu lub miganiu 1 (słownie: jeden) :cry: raz i to niezależnie od modelu AR .
Zakładki