Strona 7 z 555 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161757107507 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 5543
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
    Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał cyborg
    Jak do tej pory udało mi się spotkać ze zrozumieniem przy machaniu lub miganiu 1 (słownie: jeden) raz
    do tego trzeba wytrwałości i trochę szczęscia ja nie zlicze ile razy odwzajemniono pozdrowienia ale było tego sporo, fakt ze na ilość prób wypada to blado ale mimo wszystko są prawdziwi Alfisti na tym świecie

2. # ADS
    Akwizytorka

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

fakt ze na ilość prób wypada to blado ale mimo wszystko są prawdziwi Alfisti na tym świecie [/quote]

Nooooooooooooooooo np. jaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: <piwo&gt; <piwo>

Użytkownik Rowerzysta Avatar JanAR
    Mieszka w
    Staniątki v Kraków
    Auto
    Fiat Bravo 1.9 TD 75km
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    15 m

Domyślnie

mi dziś się udało spotkałem na ul. Skośnej w Krk srebrną 156, machneliśmy się i każdy pojechał w swoją strone. Może to jakiś bywalec forum
    ... zawsze po prawej stronie >

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Kraków
    Czas spędzony na forum
    2 h 49 m

Domyślnie PRZYWRóćMY TRADYCJE POZDRAWIANIA

BOMBEL ta blondynka w srebrnej 156 to moja zona .... no....pozdrawiam....zona jest moja i alfa jest moja....no nasza

marcin80
    Gość

Domyślnie

W szczecinie też niejest zbyt pięknie z tym nawykiem wielu kierowców gdy się ich pozdrowi patrzy sie jak na wariatów, albo podniesie rekę tylko po to żeby puknąć się w głowę jako odzew<?????&gt;, odkąd macham to na palcach jednej reki moge policzyć odwzajemnione pozdrowienie. No nielicząc klubowiczów kiedy się ich spotka a o to niejest łatwo-mało nas
    A to moje pozdrowienie dla Was Panie i Panowie <hello>

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Nysa
    Auto
    AR 156 1,8 TS rok 1999
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Mi dzisiaj jeden pan odmachał ale gestem pokazującym że nie mam zapalonych świateł.
    Dobre i to

Użytkownik Ogier Avatar lacky
    Mieszka w
    Nowy Sacz / Londyn
    Auto
    2.4 jtd 150KM Progresive
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

a ja to macham zawsze Alfuniom

Użytkownik Rowerzysta Avatar Mr_Bungle
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    156 1,8 TS 2002
    Czas spędzony na forum
    3 h 3 m

Domyślnie

Ja 2 maja mijałem na Słowacji czerwoną 156kę po lifcie z rejestracją KR (i tu coś dalej). Kierowca mnie pozdrowił mrugnięciem światłami, jak odmachałem tylko ręką z kierownicy (wstyd się przyznać, ale lewa ręka zamiast leżeć na kierownicy drapała mnie za uchem :mrgreen: ). Jeśli jej właściciel udziela się na tym forum to serdecznie pozdrawiam

Kosiar
    Gość

Domyślnie

a mi się zdarzy że odmacha ktoś

Moderator Romeo Avatar bimsky
    Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    fachowy spalacz paliwa
    Czas spędzony na forum
    32 d 22 h 17 m

Domyślnie

Na trasie Warszawa-Katowice w czwartek 1. maja wyprzedzałem granatowym bmw srebrną 164 na częstochowskich numerach z alfaholickimi ramkami. Widziałem ją pierw na shellu za częstochową, ale nie wiedziałem jak zagadnąc (mojej towarzyszce palic się zachciało, a w samochodzie palenia nie ma). Urządziłem później pościg, mrugnąłem awaryjnymi po wyprzedzeniu, widziałem mrugnięcie długimi i ruszyłem dalej

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

witać sie

auto moto show sosnowiec 2012

alfa romeo policyjna

alfa romeo 159 policyjne

giulietta

auto moto show 2012 sosnowiec

Zakładki

Uprawnienia