pozdrawiam kierownika czarnej 146 na blachach ST- wczoraj wieczorem w okolicach makro w sosnowcu
Grześ
6 lat - AR 146 1.4 TS tropico verde
2 lata - AR 166 2.4 JTD nero metallescente

pozdro dla ludzi z Rybnika, którzy są z innej bajki!! chodziło mi o to, że jak się ich pozdrowi to patrzą na ciebie jak na kogoś z "gliwickiej" ehhh.... nie mam pytań.
Szkoda, że tak mało forumowiczów u nas w mieście![]()
a dzięki za wpuszczenie AR156 srebna około 11godz na ul.nowochuckiej i odmrugałem
Ostatnio edytowane przez MarekV6 ; 28-12-2009 o 21:39
Ja jeszcze sie nie spotkałem z taką kolorystyką, także jak dla mnie to one są specyficzne
A o której godzinie ? W sumie tankowałem dziś na Neste bo leciałem do Zakopanego, ale nie widziałem zadnej 166, a napewno bym zauwazył bo ostatnio choruje na ten model![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
pozdrowienia dla chłopaków jadących przez czyżyny około 23.00 srebrną 145 z chorągiewką z emblematem alfy na dachu. Na początku myślałem że to IKAR i się zdziwiłem że 145tki na taksę puścili. Podałem awaryjne, ale chyba nie zjarzyliście, bo Espace`em byłem.
...Samiec Alfa...
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 widzianej dzisiaj około południa na Rondzie Piastowskim w Krakowie - pomachane, odmachane![]()

piękny spider
pozdrowienia i do zobaczenia na drodze !!!
ps. żona prowadziła i chciała Cię trochę pogonić zapominając o tym że powinna skręcić![]()
Hmm no gdzieś tak koło 13 byłem najprawdopodobniej także jeżeli to ja to wybacz, możliwe że zawiesiłem bo spieszyłem się troche bo byłem już spóźniony :/
A to powozisz się teraz 166 ?
Ostatnio edytowane przez WeGi ; 29-12-2009 o 15:14
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki