Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
Użytkownik Rowerzysta
Użytkownik Dwusuwowiec
-
Użytkownik Embrion

Napisał
lenny 
Pozdrawiam sympatycznego pana w czerwonej
145, który bardzo sympatycznie mi pomachał przed rondem grzegórzecki

lenny (ta damska część nicka

)
A dziękuje dziękuje.. i wzajemnie
Alfe już dobrze znam i odrazu mi wpadła w oko
-
Użytkownik Maniak resoraków
Użytkownik Dwusuwowiec

Napisał
Carissa 
Temat ten już padł na innych stronach, ale stwierdziłam, że może napiszę to na stronie regionalnej. Ja teraz migam długimi światłami do każdej Alfy, którą widzę na drodze, ale niestety, jeszcze nikt mi nie odpowiedział

Ale będę twarda, i niech sobie wszyscy inni na drodze myślą, że zwariowałam!

Ale apel do wszystkich z Krakowa - WITAJMY SIĘ NA DRODZE! Miło jest przynależeć do grupy Alfoholików, a jeszcze milej będzie wprowadzić jakiś znak wspólny w życie. Co Wy na to?
Mimo że nie jestem z Krakowa śmignę Ci światłami
Czarna 147 na WSE to ja
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
Miss Alfaholicy 2011 Romeo
Użytkownik Maniak resoraków
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (2 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
- lupo7,
- Nowy_24
skxsxxx
, hostessy policjantki
, witanie się
, egr alfa 159
, len-arte cucina italiana
, CINSOFT
, alfa romeo hostess
, len arte - cucina italiana
, policyjna alfa romeo 159
, pierwszeństwo na skrzyżowaniu rybnickiej w kierunku pilchowic