Spotkanie 2011

Gdzie się spotkamy?

• Łącznie głosujących
    23
  • Ankieta zamknięta .
jeszcze jest fajna miejscówka na A4 mops przed zjazdem na 925 bytom rybnik od strony katowic w zeszłym roku tam grila w zimie robilismy

proponuje 23 styczeń;) Świerklaniec ;) można by nawet jakiś kulig wtedy zorganizować w parku.

no i sprawa jasna, 3stawy i grill na parkingu, tylko kiedy??

Termin? Może któryś z dni z długiego weekendu? 06.01 - 09.01.
06.01, czyli w czwartek będzie spotkanie innych klubów pod realem.

no i sprawa jasna, 3stawy i grill na parkingu, tylko kiedy??
nie nie
ze stawów se ruszymy na MOPSa i tam se zrobimy ( są ławeczki to się dupki posadzi )

p.s.
aleś wczoraj społ jak my pisali do ciebie to małżonka łodpisywoła :D:D:D

Termin? Może któryś z dni z długiego weekendu? 06.01 - 09.01.
06.01, czyli w czwartek będzie spotkanie innych klubów pod realem.

Żadne czwartki i inne sratki, najlepsze są Soboty i Niedziele :) i najlepiej wtedy każdemu zawsze pasuje.

No i to że w czwartek będą inne kluby to akurat nie wiem czy kogokolwiek "mobilizuje" :D

3 Stawy na parkingu Niebieskiem najlepsza sprawa, cieplej i coś nad głową jest a grila można na mopsie walnąć tak jak rok temu, hehehe ;)

nie nie
ze stawów se ruszymy na MOPSa i tam se zrobimy ( są ławeczki to się dupki posadzi )

p.s.
aleś wczoraj społ jak my pisali do ciebie to małżonka łodpisywoła :D:D:D

ja chopie... swiatło mi zgasło o 23.00,
miołekch fest trudny ten koniec miesiaca, tak w robocie jak i w zyciu prywatnym, i organizm odreagował tak ze po kilku drinkach poprostu zech zasnoł, a moja zonka dorwała sie ze znajomymi do komórki, i se jaja robiły.

pzd.

ja chopie... swiatło mi zgasło o 23.00,
miołekch fest trudny ten koniec miesiaca, tak w robocie jak i w zyciu prywatnym, i organizm odreagował tak ze po kilku drinkach poprostu zech zasnoł, a moja zonka dorwała sie ze znajomymi do komórki, i se jaja robiły.

pzd.
fajnie sie mosz geog jo jak poszedl na sylwka to dzissiej sie lobudzilech ale wiem ze dzisiej 2-go :D:D zas jeden dzien nowego roku w dupie :D

jo mom zajety 9 i10 styczen wiec jezeli wekend to mnie niema niestety

a jo mom wolne dzisioj nawet :-)
he he

Pytanie
Czy ma ktoś i może ze sobą zabrać kompa z kabelkiem
Chciałbym podpiąć moje autko i zobaczyć co w nim słychać wiem ze mam gdzieś problem ze świeczkami i poduszeczką l o jeszcze
4ropak będzie ;)

Ja w sumie tez bym miał prośbę w sprawie podpięcia się :)
Bo ja jestem zbyt przewrażliwiony jeżeli chodzi o rożnego typu odgłosy z mojego auta :D

no to kupcie skrzynkę tyskiego i wam załatwię :D
miernik lakieru gratis będzie :)

ej - nie pal mi imprezy

skrzynka tyskiego = około 60zł
kabel + program = troszkę więcej

EOT

Hehe Skrzynka -2 piwa :D

I też mogę udostępnić :D <negocjacje trwają> :D

A tak serio to troche za zimno na takie długie zabawy jak ma jeszcze być gril itp aby biedny laptop marzł :( hehe

no i chu... libację strzelił

:-(

a chciałem się z wami podzielić
ale teraz to nie będzie czym

ciule

Amortyzatory
Powrót