Panowie mam olbrzymią prośbe, poszukuje dobrego warsztatu/mechanika na terenie Śląska, który zna się na rzeczy, mam już dość ''Wieśków'' znających się tylko na VW
przy okazji odsyłam do tematu..: Problem Alfa GTV 2.0 TB, PANEWKI PONOWNIE
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz2cPFU5UwT
P.S. Znalazłem jakiś warsztat specjalizujący się tylko w Alfach w Będzinie, jakieś opinie ?
a ja tak o pozdrowie Archiego i Izę ( oraz kilka innych alf) , których codziennie widuję pod urzędemZawsze jak wychodze na "lunch" to "was" widze
![]()
Panowie mam olbrzymią prośbe, poszukuje dobrego warsztatu/mechanika na terenie Śląska, który zna się na rzeczy, mam już dość ''Wieśków'' znających się tylko na VW
przy okazji odsyłam do tematu..: Problem Alfa GTV 2.0 TB, PANEWKI PONOWNIE
Flar Ital Częstochowa ul Osterwy 4. W szoku byłem jak rozebrali Selespeed'a w drobny mak, poskładali go i nawet potem chodził. Silniki też mają w jednym palcu. Naprawili silniki zdemolowane przez niejednego kowala. Swapy też robią.
Ostatnio edytowane przez manager5pl ; 20-08-2013 o 20:04
co tu taka cisza? czy wszystkie alfy na wakacjach ? a może czas zamknac ten temat
Moja Alfa Romeo przemierza górskie drogi Karkonoszy i okolic. Dzisiaj zaparkował Niemiec obok w 156 V6. Sam z siebie zaglądał o alfie. Nawet zesmy sie dogadali. Miło.
Wysłane z telefonu za pomoca Tapatalk
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Bebe rozumiem że Bella objechała wakacje bez grymasu?