• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gliwice i okolice. Ilu Afistów ?

Miejsca i data spotkania

• Łącznie głosujących
    12
  • Ankieta zamknięta .
Sterowanie jest podpinane pod radio bezpośrednio z przycisków kierownicy. Zrobiłem juz 3 auta gdzie dokładalem sterowanie i ani razu nie musiałem robić osiowania.

No niestety nie, nie jest. Nie w 159/Brerze. Sterowanie jest włączone tylko w magistralę CAN i tylko po niej wysyła sygnały do radia. Dlatego nierozpoznany (dodany) moduł do magistrali powoduje miganie przebiegu. W załączeniu masz schemat. Moduł przycisków to D047, radio to P020, a magistrala CAN to przewody NS (czarno-różowy) i BS (biało-różowy). Żadnych innych (analogowych) połączeń nie ma. :)

radio159.jpg

No niestety nie, nie jest. Nie w 159/Brerze. Sterowanie jest włączone tylko w magistralę CAN i tylko po niej wysyła sygnały do radia. Dlatego nierozpoznany (dodany) moduł do magistrali powoduje miganie przebiegu. W załączeniu masz schemat. Moduł przycisków to D047, radio to P020, a magistrala CAN to przewody NS (czarno-różowy) i BS (biało-różowy). Żadnych innych (analogowych) połączeń nie ma. :)

Pokaż załącznik 206960
Hehe masz rację. Nie zwróciłem uwagi że kolega ma 9. :) pisałem ma podstawie 7.

ehh trzeba będzie się znowu na jakiś spocik wybrać... :)

Amortyzatory
Powrót