Witam Serdecznie
Jako że na minionym spocie zjawiło się bardzo mało osób, postanowiliśmy umieścić informację o następnym spocie wczesniej, aby każdy mógł sie zaznajomić i zaplanować sobie weekend z wyprzedzeniem. A więc jak w temacie następny spot proponujemy 06.04.2008 godzina 15:00. To jt na razie propozycja, jeśli wiekszości bedzie pasował inny termin lub godzina - zmienimy.
Pozdrawiam
Proponuję wstępnie zadeklarować swoją obecność - wiadomo, że im więcej Nas będzie tym ciekawiejOczywiście zgłaszam swoją obecność 8)
Fiat 126p --> Alfa Romeo 145 QV Nero --> Opel Vectra C GTS + Alfa Romeo 145 QV Rosso
jest kolejny chetny![]()
Kurcze, ciężko mi planowac cokolwiek. Ten weekend miałem pierwotnie spędzic w Krakowie, no ale sami wiecie jak to jest.Jak nic mi znowu nie wypadnie, to prawdopodobnie się zjawię.
![]()

Ja póki co deklaruję swoją obecność. Oby tylko pogoda dopisała, no i oczywiście ekipa
Muszę jeszcze zasięgnąć informacji u mojej drugiej połówki, żeby nic nie planowała...
A godzina, to która mniej więcej?
Pozdrawiam.
- Rafał
Jeśli nic się nie zmieni znów będę, ale tym razem jedziemy razem Goofy2. :wink: bo znów się zgubię.
Powrót był jakieś 400 tys. razy prostszy niż dotarcie do celu.
Pozdrowionka.
Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r
Też postaram sie zjawić. Zapisuje w kalendarzu tą datę żeby przypadkiem nie zapomnieć :wink:
a tak przy okazji, znacie to miejsce ??
http://www.daytona.krakow.pl/kontakt.html
Może by tak po spocie wybrać sie tam na małe ścigankoŚwietna zabawa gorąco POLECAM!!
Ja tez sie zjawie na nastepnym spocie
dobry pomysł, jelsli bedzie wiecej chetnych to jestem zaNapisał Mdx
![]()

Może stwórzmy małą listę, kto się deklaruje z przybyciem, hm?
Pozdrawiam
- Rafał
z mila checia zawitam jak babcia popilnuje mi cory... pozdro
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki