Siema
Nie mam wizytówek, więc pomyślałem że wydrukuje sobie...chce to zrobić w drukarni w Będzinie.
Cena 55zł za 1000szt (czyli cena jak wszędzie)bedą foliowane obustronnie folią błysk.
Jacyś chętni na podzielenie się kosztami i wizytówkami?? bo po co mi samemu 1000sztuk![]()
Pisze sie chetnie,jezeli nikt sie nie znajdzie to podjade na Dg i podam ci połowe kaski![]()

A w Dąbrowie nie znacie jakiejś drukarni, która wykonuje po podobnych cenach? Zamawiam z tej drukarni, która jest podana w dziale Sklep i muszę płacić 1/2 ceny wizytówek za przesyłkę...
Tuti ale Będzin jest obok Dąbrowy, a ode mnie z domu do tej drukarni z 5km maxtak ze ja odbieram ale niech każdy powie jak chce je odebrać ode mnie (np. Kolaś i Pietia z Opola
)
1. KamilDG 100-200szt
2. Kolaś 100-200szt
3. CubeLite ??szt
4. Pietia 100szt
5. Preston 100szt
6. ...??
To już jest prawie 1 "seria" 1000sztuk![]()
1. KamilDG 100-200szt
2. Kolaś 100-200szt
3. CubeLite 200szt
4. Pietia 100szt
5. Preston 100szt
6....??
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
Jestem do niedzieli w domu takze Kamil musimy sie zgadac zeby ci kase podrzucic jak najszybciejmoze jutro pod Go Sporta wpadniesz??
Kasa nie problem w naszej okolicy zgadać się to 10 minut...a jutro dentysta, wiec odpadam pod Go Sportem....
ZAPISY JUTRO DO WIECZORA![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki