Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
-
NAZAR, to ty parkujesz swoją alfe na witczaka, obok z reguły czerwonego lanosa ????
-
10-02-2012 18:19 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Pirat drogowy
-
Podaj numer pod ktorym mieszkasz na priv to wpadne ;p;p
-
Co od razu na priv, na forum niech pisze, ja też tam często przejeżdżam więc więcej flaszek by się zdało
-
Widzę że nazar niechętny do podania numeru, wiec powiem gdzie ja mieszkam, otóż na ul zabrzańskiej przy statoilu mowa o szombierkach, a kontakt to 512-977-143 wiec chetnych na mini spot zapraszam
))
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
AR156ART
Widzę że nazar niechętny do podania numeru, wiec powiem gdzie ja mieszkam, otóż na ul zabrzańskiej przy statoilu mowa o szombierkach, a kontakt to 512-977-143 wiec chetnych na mini
spot zapraszam

))
HAHAHA ja niechętny??? poprostu ostatnio mało czasu ale kiedyś się zgadamy , niema problemu. Adres znacie
a numer 693 807 580 . Jeno nie dzwonić w nocy bo moja będzie zazdrosna hahahah....
-
-
-
-
Użytkownik
Pirat drogowy
EEEE fumfle a zna któryś może ALFE 156 na bank z tarnowskich gór ( zdjęcia poszukam na necie ) taka szara pociągnięty dach ma flagą włoską , zacnie stuningowana zewnętrznie a na słuch pod maską z 2,5L . Pytam bo nie widziałem gościa w naszym gronie a pooglądałbym tą zabawkę z bliska bo śliczna...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)