Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
-
Kto z bytomia i okolic ???
Ludzie jak w temacie ;D Piszcie, możemy zrobimy sobie jakis wypad klubowy na kopiec w SPI ??
-
20-10-2011 22:18 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Pirat drogowy
Siemka ja tyz z Bytomia... Ja na kopiec jak zawsze na tak...często sie tam zjezdzamy wiec tylko termin ustalic i ogien...
-
-
-
fajnie, że jest parę osób z mojego miasta na forum
-
Ja też z Bytomia! Fajnie, że nas tyle w Bytomiu, a jeszcze lepiej że niektórzy są tak blisko
-
Spot !
Panowie proponuję jutro tj. NIedziela 13, o 15 na kopcu W SPI ! opdisujcie !
-
-
Do tego WPKiW to trzeba wjechać jak na skansen ??
-
tak, jak na Skansen, Łanię i do samego dołu i na STOPie w lewo, a w prawo będzie droga za stadionem i deptak pod Kapelusz
tyko nie pojedź do końca, bo to za daleko będzie
po lewej będzie strzelnica, a po prawej stacja kolejki krzesełkowej, to za strzelnicą kończy się płot i tam w lewo
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)