Witam wszystkich użytkowników AR i kolegę IshanTak jak w temacie postanowiłem założyć temat który nasz dobry kolega Preston wymyślił
lecz nie założył hmm...??
Może zaczniemy się spotykać naszymi bellami w któryś dzień co będzie wszystkim mam nadzieje pasował.
To może wstępnym terminem jest 05.11.2011(Sobota) godzina pomiędzy 17-19 co Wy na to ???
Po zapoznaniu się może zrobimy wypad: kino, kręgle, jakiś koncert, na imprezki itp ??
Spotykać możemy się np: Max, Kino, może ktoś jeszcze wymyśli jakiś inne miejsce spotkań?
Proszę podawać pomysły na spoty.
Pozdrawiam.
Preston to ja o mnie kolega Dchedogi piszeok ok autografy na spocie jak cos rozdam
Co do tematu jaja se robisz u nas spoty
błagam Cie
Ale ok moze cos z tego wyjdzie a czemu dopiero 5.11 a nie 19.10
Ja i tak nie bede wiec spoko
Co do wypadów to normalnie szok kino kregle ulala
Pozniej trzeba Andrzejki zrobic podzielic sie opłatkiem w wigilie isc razem na pasterke i zakonczyc to Sylwestrowa noca
P.S
A te załaczniki to kogo jest Bella bo Twoja napewno nie chyba ze w foto shopie ja poprawiłes
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
Co do dnia i godz. moze byc od srody ide na rano wiec mozna tak o 17:00 cos pomyslec bo teraz szybko i tak sie bedzie ciemno robiłoi jak bym miał w te dni na nocke to tez wczesniej bym dał rade byc na takim spocie bo pozniej o 20:10 do roboty
Coz ja nie mam jak Wy weekendy wolnenieroby
![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
haha Autografy kto by chciałhahhahahh Mam nadzieje ze sie uda
ale zobaczymy
hmmm... jak cos to najwczesniejszy jest 29, Widze ze dni gdzies uciekaja
![]()
Moze jakis Andrzej znajdzie sie w groniekoncowka roku zapowiada sie fantastycznie
![]()
P.S
To jest moja bellaphotoshopu nie mam
ale troszke zmienilem odcien kolorku
![]()
17 dobra godzinahaha tak tak my mamy weekendy a ty caly tydzien wolny
![]()
To se robcie spota tego 29.10 mnie i tak nie bedzie
Zreszta kto by chciał byc na takim spocie jeszcze w Chrzanowie.
Teraz mam na popołudniu do 30.10to 29.10 spota mozna zrobic o 23:00
Mi pasuje wam pewnie tez tak wiec do:
29.10.2011
godz.23:00
pod Maxem
Chyba mnie nie wystawicie i bedziecie KOLEDZY![]()
Co planuje nie wiem moze pojdziemy na cmetarz i zrobimy czarna msze
Co do tematu to spokojnie za poł roku odezwie sie moze Lotek,Krolik i resztadziwne ze Matii jakos sie nie udziela i zreszta inni tylu czasem chetnych było i pisało a teraz juz totalna lipa.
Zreszta jak zawsze![]()
Widzę, że macie wielu chętnychGdyby nie termin 5.11 pewnie bym wpadł, ale akurat mam wyjazd zaplanowany 4,5,6..
Pozdrowionka i powodzenia w rozdawaniu autografów!
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych
Nie spodziewaliście się mnie tak wcześniespokojnie spokojnie, jestem na posterunku. Teraz mam do pracy na 18 więc wieczorami nie ma mnie, a pod ziemią mam problemy żeby złapać zasięg
a wracając do tematu ja będe tego 29.10 o 23 pod Maxem ale jak Cię nie będzie to ja Cię kutwa znajdę, ja wiem gdzie mieszkasz i w ogóle dużo wiem
![]()
JaaaaassssnnneeeeTy i 23:00 w Chrzanowie pod Maxem prosze Cie zeby Cie jeszcze pobili lub okradli
o tej godz. dzieci w Twoim wieku juz dawno spia
Ok ja podjade pod biedrone do pracy mam na popołudnie i moze tam sie spotkamy bo z pod Maxa nie wiem czy nas nie wygonia o tej godz.
Co do spotów tez fajnie bedzie zbierac sie pod Starostwem duzo miejsca i raczej nikt nas nie pogoni![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki