może ktoś już ruszył ten temat ( nie dotarłem) ale proponuje abyśmy się tu bliżej poznali ku wzajemnej korzyści i radości.
Ja jestem Tomasz, mieszkam i żyję w Olkuszu, niedawno nabyłem AR 166, no i chcialbym utrzymywać kontakty z ludźmi pozytywnie zakręconymi...
Jeśli jest nas tu sporo, to może uda sie coś wspólnie zorganizować (spoty, grille itp.)
Ostatnio edytowane przez drobiazdzek ; 18-08-2010 o 09:29
Ja jestem z Olkusza, ale aktualnie mieszkam w Krakowie. Często jednak bywam w srebrnym grodzie. Granatowa 145 - jak zobaczysz mrugaj
Puki co to zapraszam na spociki do krakowa. Daleko nie masz, a każdy kilometr w Twojej belli to napewno nie lada frajdaJeśli coś w Olkuszu wyklaruje to też chętnie zawitam na spotkanko.
Pozdrawiam, Łukasz
...Samiec Alfa...
Czesc Panowie![]()
Juz w olkuszu nie mieszkam od 6 lat ,ale tez daleko mnie nie wywiało bo pod sławków i w sumie prawie codzienie w olkusuz jestem![]()
także machać srebne AR 146 ;] i srebnej 156 kombi ;]
można kiedyś sie spotkac i pogadac
i dobrze wiedziec ze w okolicy sa jacys mechanicy znający sie na alfie , bo tak to zawsze jezdze do Katowic do warsztatu na ul. Chromika.
To Koledzy jak macie kontakt z tym Sławkiem to zapytajcie ile by wzioł za wymiane kołyski w AR 146 ;] , kołyska juz zakupiona ;] jak mrozy sie skoncza to bede sie przymierzał do przeszczepu![]()
ja Panów od Gazu znam z czasów gdy zakładałem u nich gaz w Astrze ;] nie powiem ...zadowolony byłem![]()
ale powiedziałem sobie ze Alfie tego nie zrobiei gazu nie bedzie widziec
![]()
Witam ponownie, tyle pięknych BELLI jeździ po Olkuszu i okolicach. Nie chce mi się wierzyć, że tak mało nas jest na forum. Ponownie wszystkich zapraszam do przedstawienia się i zrobienia coś razem. Przecież każdy znajdzie chwilkę aby się poznać bliżej.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki