Witam wszystkich.Mam taka sprawe milo by bylo gdybym na moim slubie widzial alfyCzy bylby ktos chetny we wrzesniu brac udzial w orszaku weselnym?? Fajnie by bylo jak by w tym dniu uczesniczyly belle
mieszkam w okolicy Pyrzowic .Czy moge na was liczyc Panowie?
Co do szczegolow dogadalibysmy sie jak byliby chetni. Pozdrawiam!!
Ja bym się pisał tylko robisz teraz temat a do wesela jeszcze kopa czasuJeszcze możesz się rozmyślić
![]()
Przypomnij się z miesiąc przed weselichemBędziemy tylko bez Alf bo każdy na % przyjedzie
Dziękujemy za zaproszenie
![]()

Nie rozmysle sie panowieA tak z miesiac przed przypomne sie i wtedy dokladnie wszystko ustalimy a na razie chcialem sie tylko zorientowac czy jest taka mozliowosc
ale dobrze wiedziec ze chetni sie znajduja
Pozdrawiam wszystkich
![]()

Byłoby by fajnie gdybyś pojawił się kiedyś na jakimś spocie organizowanym przez tutejszych Alfistów. Brać każdy chce ale dawać to już nie bardzoMiło będzie poznać kogoś nowego z Alfą.
Info szukaj w tym dziale.
Pzdr

Oczywiście Panowie, śledze na bieżąco dział i czekam na jakieś info o zlocie, z wielką checią wpadne i poznam sie z Wamipozdrawiam.

przypomnij jeszcze przed samym ślubem, a na pewno się zjawię, niedaleko mam![]()
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody

znaczy się tak :
taki dobry zwyczaj jes :
zamiast wódki dajesz nam kiełbachę na grylla i chlebuś jakiś
zamiast cukierków ( bo my nie dzieci ) - dajesz nam wodkę
i ni ma sprawy
ale data dokładnie jaka ?
tu sie łobejż coś z okolicy
OSTATNIE POŻEGNANIE KAWALERA - pomóżcie co by zapamiętał :-
potym daj znać - na ile umia to pomoga
Ostatnio edytowane przez bocian ; 10-02-2012 o 10:22

A no jasne panowiegorzołecka bedzie i kielbacha tez
date dokladna podam w najblizszym czasie bo do konca termin nie jest pewny. Dzieki za zainteresowanie
![]()
Ciao! We wrześniu - już jest jeden orszak w okolicy Krakowa i jedziemy z Mysłowic ! Data - ważna data !!! Przypomnij się na miesiąc przed bo teraz to jak na razie będę na 50% .Pozdrawiam![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki