witam
jako ze mrozy odpuściły proponuje rozpalic pierwszy grill w tym roku, termin do ustalenia, byle szybko bo pod koniec marca wyjezdzam na 2 tyg,
proponujcie termin godzine i miejsce.
pozdrawiam.
witam
jako ze mrozy odpuściły proponuje rozpalic pierwszy grill w tym roku, termin do ustalenia, byle szybko bo pod koniec marca wyjezdzam na 2 tyg,
proponujcie termin godzine i miejsce.
pozdrawiam.
hehe poczekaj poczekaj. na zieloną trawe..chyba ze masz taki wielki hangar w którym można zrobić grila na razie zimno.. i wiatry ....
a gdzie miał by być ten gili w jakim ślaskim miescie?
Też myslalem dziś o tym, no i mnie ubiegłeś.
Wiec tak, może powtórzymy grilla z Sosiny??
http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._jaworzno.html
Miejsca jest dużo, wtedy też frekwencja była pokaźna, może uda się to powtórzyć i teraz. Termina proponowałbym jak już naprawde zrobi się wiosennie, gdzieś tak np początek kwietnia.
co wy na to?
potrzebne jest jakies utwardzone miejsce, ziemia jest teraz rozmieknieta, i grzaska, trzeba poprosci marcinaSc o drzewko, ja takze cos przywioze.
trzeba tylko zdecydowac czy tylko ognisko czy tez i grill
Aroniaa, my grila robimy nawet przy -10, nie raz tak bylo na A4 przy Shell'u.
pozdrawiam.
Racja, na sosinie może być ciężko, wszyscy w błoto wpadniemy.
Proponuje Kopiec w jakąś NIEDZIELE, obojętnie jaką, no ale na kopcu to tylko gril bo ognisko chyba by nie przeszło
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Rok temu było ognisko na kopcu![]()
noo i palety płoneły, nawet snieg był po kostki, dzis pojade obadac jak tam wyglada, z tym ze tam zawsze wieje...
pzd.
Dziw mnie bierze że pierwszą osobą która napisała o grilu to nie był p4 ??![]()
Ja jestem za kopcem bo sosina jest fajna ale od "morza" może ciągnąć![]()
I nie koniecznie musi być +15 stopni....
Sosina czy kopiec jestem za na sosine podjadę we wtorek to zbadam teren i napisze co i jak
Jeśli tylko czas pozwoli to też się piszę.