Jest nas ze Świetokrzyskiego juz sporo osob na forum i mysle , ze warto zorganizowac jakis Spot.
Sa dwie opcje odnośnie terminu i proszę kliknąć w ankiecie kiedy komu pasuje!
Plan spotu tez jest do uzgodnienia. Myślę o zwiedzeniu np. Jaskini Raj, Zamku w Chęcinach, możemy tez jechać na Święty Krzyż. Proszę o wypowiedzenie się co komu pasuje lub zgłoszenie własnych propozycji.
Miejsce spotkania pod Halą Widowiskowo-Sportową ul. Żytnia 1 12:00
Jestem za !! Do ewentualnych opcji dodałbym Świeta Katarzyne z Łysicą i jeśli pogoda w dalszym ciagu bedzie taka ekstra to można pomysleć o odwiedzeniu jakiegoś "mokradła" mamy ich w okolicy sporo np: Cedzyna, Sielpia, Borków, Bolmin, można dopasować do lokalizacji innych atrakcji.
Super by było jakby się zebrało sporo ludzików i osobiście wszyscy poznali. Fajna sprawa. Mam nadzieje, że uda mi się naprawić swoje autko do tego czasu. Pozdrawiam![]()
no chlopaki nareszcie ktos pomyslal berdzo dobry pomysl i napewno przybede)))
mi by pasowal ten 1 wariantale w sumie to oba sa dobre
![]()
popieram jaskinie raj potem zamek w checinach mozna troszke polazica potem dla zrelaksowania jakes ognicho czy gril na bolminie co wy na to?? :mrgreen:
Mi również pasuje termin pózniejszy wiec moze jednak 29.06.08 :?:Napisał fr33
PS.Panie bladX i miał by pan czas pojechać do krakowa 22.06.08 w bardzo waznej sprawie(wiesz o czym mówie :wink: )
PZDR JOSEPH
Mnie pasuje 22 nie pasi więc oddałem głos na 29![]()
Pojawię się na 90%... Miło będzie was znów ujżeć![]()
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki