Summer Cars Party 2013

Pfourul

Nowy
Auto
156 2.5 V6 R(etarded)-System
545481_403208363066398_1834276989_n.jpg

Witam,

Pomału trzeba zacząć przygotowania do następnej części SCP.
W tym roku impreza ma być dwudniowa i odbyć się:
313464_466819676705266_1780617067_n.jpg

Mam nadzieję, że w tym roku uda nam się pobić zeszłoroczny rekord w ilości Alf :) W tym roku musi Nas być ponad 50 samochodów.

Bilety tak jak rok temu tak i w tym będę do kupienia u mnie, tylko, że już z góry informuje ze do odbioru będą w czwartek poprzedzający SCP, oraz w dniu imprezy.
Jeżeli komuś to nie odpowiada będzie musiał kupić bilet we własnym zakresie, uprzednio informując mnie o tym :)

Z czasem będę aktualizował ten temat, na razie niech sobie wisi :)'

Postaram się także załatwić miejsce postojowe na trawie pomiędzy dwoma scenami, wtedy będziemy mogli się ustawić w "choinkę"
301.jpg

Ostatnia edycja:
cos o tym slyszalem... jak to wyglada i jaka jest cena biletu?

Summer Cars Party napisał:
Witam, w przyszłym tygodniu mamy trzy bardzo ważne spotkania, które ostatecznie zdecydują o kształcie imprezy Jak na razie możemy zdradzić tylko tyle, że impreza będzie dwudniowa. Więcej szczegółów za kilka tygodni

cos o tym slyszalem... jak to wyglada i jaka jest cena biletu?

Kinek ceny biletów na razie nie są znane,
Na pewno, każdy z Nas będzie kupować bilet dla samochodu (rok temu było to 20zł dla Nas), oraz dodatkowo dla pasażera (15zł). W tym roku pewnie jeszcze dojdzie coś w rodzaju biletu dwudniowego.

Czym jest SCP, o to taki większy spot dla Nas :)

Ostatnia edycja:
I znowu żwirem po gębie przy driftowaniu :D pewnie będę :)

No to sie zapisujemy, potem p4 zbiera na bilety i robimy tak jak gadalismy rok temu - kupujemy za ta kase zarcie i robimy sobie mega grilla na kopcu w piekarach bo to cale scp to taki pic na wode fotomontaz - znowu mamy placic za bilety tylko po to zeby sie spotkac? Tam przeciez wiele ciekawego nie bylo.

Ja też się piszę, jak co roku muszę tam być:P

Piszę się z bocianem na grila w Piekarach :D

W tym roku mam alfe wiec bede :) bilet kupie wstepnie u ciebie ale czasu troche jeszcze jest :)

buraki !!!

jo nie byda na 200%
tyle gadki rok temu że to bez sensu płacić za bilet tylko po to żeby się spotkać bo tam w sumie na tym scp to wieje nudą ...

no ale każdy zrobi co uzna za dobre

ja na bank nie wjadę / wejdę na teren scp

za tą kasę to wypas grilla sie zrobi

buraki !!!

jo nie byda na 200%
tyle gadki rok temu że to bez sensu płacić za bilet tylko po to żeby się spotkać bo tam w sumie na tym scp to wieje nudą ...

no ale każdy zrobi co uzna za dobre

ja na bank nie wjadę / wejdę na teren scp

za tą kasę to wypas grilla sie zrobi

Jestem za tym samym....

z roku na rok coraz gorzej, a w tym była tragedia (każdy narzekał ale znowu chcą jechać :D) ... wiało halnym tak, że na drugi dzień połowa problem z zatokami :D Wyjechać/wjechać kajś wielki problem bo ludu od uja... i stój se w korkach... ciągle to samo nic nowego, 1/4 nawet jest nudna bo puszczają auta tak wolno, że idzie usnąć...

Piwa spokojnie się nie napijesz bo zakaz... z grilem też zakaz (niby mniejsze problemy robili w tym roku ale i tak musisz się czaić jak powalony)

Strata całego dnia na to aby zobaczyć trochę driftu...

Popisać na forum i pogadać na spotach to każdy potrafi, a zabrać się do działania to już nikt. Każdy się ogląda na drugiego (czytaj: dżordża). Nie będę tu przytaczał ile imprez w ogóle nie wypaliło albo organizacja kulała(brak grila, brak organizatora). Tydzień temu też: gril na kopcu, gril na kopcu a były 4 osoby!!!

Czekam na konkrety i na wolontariusza który zajmie się wszystkim tak żeby nikt nie narzekał:)

no to jo napisza tak :
moga się podjąć zbiórki na "bilet" na grill
potem zakupy chlebka , kiełbaski itp
no i wungla / brykietu

przedstawienie rachunków po zakupach

ze swojej strony udostępniam kpl gratów do obsługi grilla ( jakieś tam szczypce , 6 sztuk "widełek" na szaszłyki , worki na śmieci , itp )

scp za 2 dychy mówię stanowcze NIE :lol:

ja takze nie jade, wole sie spotkac na grilu, jak sie złozymy po 20zł to bedzie grochówka, karczek i kiełbaska, a tak nawiasem mówiac, to zima sie konczy i jak tylko sie pogoda wyklaruje to grill spot rusza.

pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót