Koledzy!! Zbieracie się czy nie? Moja Bella z chęcią by "pogadała" z koleżankami z Wrocławia :-)
no dalej ludziska!!! spocik na przywitanie wiosny byłby jak najbardziej na miejscu![]()
pisać komu pasuje!! miejsce i czas ustali sie jak juz beda jacyś chetni
Koledzy!! Zbieracie się czy nie? Moja Bella z chęcią by "pogadała" z koleżankami z Wrocławia :-)
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
nie chce nic mówic, ale chyba nic z tego nie wyjdzie :/ sądząc po zainteresowaniu tematem ekipa z wrocławia chyba nie zamierza sie bawić w lokalne spoty :/
jak bym miał chociaż troche bliżej to bym do czestochowy podskoczył na jakiś spocik![]()
Ostatnio edytowane przez poduch ; 16-03-2009 o 19:27
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
jestem we wrocku co weekend i w ten ten też bede
napisz tylko gdzie i kiedy i o której to na bank sie zjawie![]()
Możemy się ustawić w sobotę pod magnolią. Są jakieś zamki w okolicy? Szczerze to pojechałbym coś zobaczyć :-)
Chyba, że masz wolne tylko wieczory, to jakiś pubik zaliczymy :-)
Znajdź nas na Facebook'u
Jurajski Klub Alfa Romeo
magnolia mi jak najbardziej pasitylko godzine trza zgrać
mi pasi paktycznie cała sobota. musze tylko zawiesć moją drugą połówke na uczelnie przed 9:00 i reszta dnia mam wolną. co do zamków to nie mam zielonego pojecia
![]()
Znajdź nas na Facebook'u
Jurajski Klub Alfa Romeo
Witam koleżanki i kolegów, też byłbym zainteresowany. Jak coś dajcie znać. Moja 166 też za.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki