Spot czerwcowy

Auto
Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD
Witam wszystkich chcialem zaproponowac spocik w okolicach Krakowa , moze Wieliczka , Gdow , Dobczyce, Łapanow jakies ognisko nad rzeka Raba :) . Spocik mial by sie odbyc w weekend 30-31 maj / sobota lub niedziela/ albo 6-7 czerwca /sobota lub niedziela/

Zainteresowanych prosze o wypowiadanie sie ktory termin by wam bardziej odpowiadal

Ja sie pisze na 7 czerwca.
Wlasnie sobie przypomnialem ze w ostatni weekend maja sa dni niepolomic, wiec dla mnie ten termin odpada.

30-31 maja, może Dobczyce podobno fajnie tam jest

ja proponuję Gdów zarabie, termin obojętny,albo objazdówkę Gdów Łapanów,Dobczyce.

Ja się w miarę dostosuje tylko muszę widzieć o terminie dosyć wcześnie.

Pozdro

A nie bylibyscie koledzy chetni zamiast spotu w Krakowie, dolaczyc sie do spotu w Nysie? Temat http://www.forum.alfaholicy.org/zlo...97-spot_slaskie_opolskie_dolnoslaskie.htmlJak wskoczycie na A4 to do nysy za 1,5 zalecicie z przerwa na papierosa i piwko po drodze. a 30 - 31 maja to fajny termin bo w Nysie beda dni Nysy wiec gerenalnie bedzie sie cos dzialo w tym Miesice. A po imprezie na miescie impreza nad jeziorem do bialego rana - z noclegiem. Koszt jedneog domku to 150 osob, przy 10 osobach chetnych to tylko 15 zl.Goraco zachecam.

Ja sie pisze na 7 czerwca.
Wlasnie sobie przypomnialem ze w ostatni weekend maja sa dni niepolomic, wiec dla mnie ten termin odpada.

Znajde Cie ;P

Jesli się uda i tatko wreszcie podejmie decyzję to może z nim zajadę na zlot 156 ;]

Ale jak coś to 6-7 czerwiec bo w maju Dni Niepołomic xD

Jak widze wiekszosc woli czerwiec, mi czerwiec rowniez bardziej odpowiada. Wiec pozostanmy przy czewcu 7 - sob. lub 8 - niedziela

No i co z tym spotem? Bo coś widzę ucichło. Moze się jakoś określmy,jak to widzicie,gdzie to zrobić,kto przyjedzie, w ile osób itp,

Postaram się zajrzec,chocby na chwilke.

Witam serdecznie i dziękuję że zaproszenie na spot jednak nie będę mógł sie zjawić bo po niedzieli znów jade do niemiec a wracam dopiero w czerwcu:( życzę udanej imprezy i mam nadzieje ze z wakacje jeszcze sie spotkamy.

Ja się pisze na 7 lub 8 czerwca, tym bardziej że to są moje okolice :) Tylko pasowałoby jakieś konkretne miejsce ustalić

Ja się pisze na 7 lub 8 czerwca, tym bardziej że to są moje okolice :) Tylko pasowałoby jakieś konkretne miejsce ustalić

Miejscem spotkania bedzie rynek w Gdowie (tam najlatwiej trafic ) :) a potem ustalimy gdzie sie udamy dokladnie na grila. Pewnie bedzie to gdzies nad rzeka Raba /to sie ustali na miejscu / znajdziemy jakies fajne miejsce napewno :)

################################################################################

Czy jest ktos chetny na domek campingowy / w okolicy zlotu / jak tak to prosze pisac bede pytal o rezerwacje

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót