ja dokładnie podobnie jak kolega - Kozy/Bielsko(Kozy od niedawna
![]()
....
Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 10-01-2010 o 21:41
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
ja dokładnie podobnie jak kolega - Kozy/Bielsko(Kozy od niedawna
![]()
Pozdrawiam Piotrek
byłaAR 156 2.0 Selespeed
jest AR 156 1,9 Jtd TI oraz AR 159 JTDm
....
Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 10-01-2010 o 21:41
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Cholera, nie wiedziałem że ta mapka jest teraz taka dokładna. Jak sie wczoraj na nią dodawałem to trafiłem sobie tą szpilką prosto w okno, ciekawe czy "Google" mi teraz za szybę zapłaci![]()
Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r
Bielsko Biała ul Czysta
Alfa Romeo 147 Q2 190 fps
Złote Łany![]()
była Giulietta 1.8 '83 LPG
była 164 2.0TS '94 LPG
jest 166 V6 2.5 24v LPG
cysio, a teraz dokładnie moja żonka - 156 SW (Centrum)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki