Hehe, no pewnie że by się dało, ale nie będzie to łatweBo organizacja u nas kuleje, ale jak się uda pierwszy raz to potem już będzie łatwiej, więc jak masz jakiś konkretny pomysł, to zarzuć i niech się chętni zgłaszają!
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
Hmmm , a ja mam takie pytanie ? czy by nie dało rady jakoś skrzyknąć Tyszan- Alfaholików/Alfaholiczek na jakieś piwko , bilard z dala od naszych bell ?
Jakiś lokalik , piwko , bilardzik, zawsze to jakieś odprężenie ( podobne do tego w wygodnym fotelu AR )
Hehe, no pewnie że by się dało, ale nie będzie to łatweBo organizacja u nas kuleje, ale jak się uda pierwszy raz to potem już będzie łatwiej, więc jak masz jakiś konkretny pomysł, to zarzuć i niech się chętni zgłaszają!
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych
Ja jestem za!
Chociaż obawiam się, że w Tychach stosunek miłośników Alf do zwykłych posiadaczy jest co najmniej niepokojący i z frekwencją może być kiepsko. Ale może się mylę.
A nawet jakby, to w końcu nie o ilość tu chodzi![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
no ja myślę że jak się dogadacie do terminu to nie tylko Tyszanie sie zjawią![]()
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
Myśle że to dobry pomysł jestem jak najbardziej za, co gdzie i kiedy sie zobaczy i dogada
to kiedy odpowiada:>?
W ten weekendzik ? pasuje komuś a lokalik ? hmmm może jakaś propozycja ?
Tak żeby było w miarę spokojnie usiąść przy piwku i pogadać
A co do spocika , moze być aby pokazać swe belle , a potem będzie w sumie o czym porozmawiaćjak rozmowa zdechnie
--- hehehe
Szczerze powiem to bym się chętnie piwka napił i porozmawiałmoże nawet w bilardzik by poszło pograć
No chyba ze ktoś ma sprzęt do przepuszczenia winkato hmm by była konkretna impreza
heehe ( 70L bym aby przepuścić
)
Ostatnio edytowane przez Dziaru ; 10-03-2010 o 01:11
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki