Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
Użytkownik Dwusuwowiec

Pozdrawiam serdecznie granatową 156 na klubowych ramkach, która stoi na "moim" parkingu na osiedlu Piastów 65
Użytkownik Rowerzysta
-
-
Miss Alfaholicy 2011 Romeo

Napisał
Looney 
Pierzyniee tak czytom te wszystkie wpisy to ta Aniucha to jakiś postrach Górnego Śląska i Małopolski jest

strach będzie zaglądać do Mysłowic bo nagle ktoś za klamkę chwyci i wskoczy do środka

.
a tam postarch od razu
ale może coś w tym jest...
Looney rozumiem że nie życzysz sobie niezapowiedzianych wizyt w alfie
kiedyś Planciora złapalam w Katowicach mało brakło i bym wsiadła 

Napisał
W@ri@t 
ja zawitalem ostatnio do myslowic, i na 2 pozdrowienia zero odzewu jedna
156ka pod mostem przed bp na lewo od reala, i druga 156 jak sie jedzie do fasionhouse. na tyle pozdrowien zero odzewu, oprocz kolegi z identycznej alfy jak moja ktory pierwszy pozdrowil.
niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta"
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
Użytkownik Dwusuwowiec

Napisał
Jerry1 
Pozdrowienia dla niebieskawej
GT z widzianej wczoraj ok. trzynastej skręcającą z Wybickiego w Łokietka.
czyżbym to był ja? 
zawsze staram sie machać do "alfusi" ktore widze, rzadko ktos odmachuje - ale sie nie poddaje.
ps. ten lakier to blekit perla - ZAPAMIETAC !
Użytkownik Rowerzysta
-
Miss Alfaholicy 2011 Romeo

Napisał
michi 156 
witam wszystkich jestem od niedawna właścicielem
ar 156 2.0 jts super pomysł z tym pozdrawianiem ale jak na razie to mam włoskie blachy ale już niedługo będą SK wcześniej jeździłem bmw e36 coupe teraz dopiero widze co to jazda prawdziwym autkiem a nie pancerwozem

))pozdro dla wszystkich alfaholików
oby więcej takich jak Ty
zapraszamy na spota w niedzielę
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
Użytkownik Rowerzysta
Ostatnio edytowane przez Looney ; 13-02-2010 o 12:48
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
skxsxxx
, hostessy policjantki
, witanie się
, egr alfa 159
, len-arte cucina italiana
, CINSOFT
, alfa romeo hostess
, len arte - cucina italiana
, policyjna alfa romeo 159
, pierwszeństwo na skrzyżowaniu rybnickiej w kierunku pilchowic
, alfa romeo 457
Tagi dla tego tematu