widzę że każda alfa ma inną opcję programowania... moja też zwraca uwagę na pewne dane określane za pomocą liczbnie będę rozwijać tematu bo to chyba nie ta godzina ani forum tematyczne
![]()
za to pozdrawiam znowu Adama z zielonej 33-ki na SBL.... widzana na "moim" parkingu![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
http://www.forum.alfaholicy.net/nasz...meo_156_a.html
"Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."
pozdro dla kolegi z czarnej 156ki widzianego na ligocie dzisiaj o 16:40 na KR..... ale pozdrowiony dopiero na brynowie na rozjezdzie na centrum i na krakow, bo dopiero do niego dojechalem;P ale bez odzewu
chciałem Pozdrowić kierowcę czerwonej 146 na blachach KR 4***FG, z tyłu ramka Alfaholików w okolicy galerii krakowskiej. Szedłem pieszo więc nie było szans na pomruganie światłami![]()
Pozdrawiam serdecznie Kolegów z czarnej 156 spotkanej na Ułanów w rzeszowie... Moja Alfusia ugrzęzła na parkingu po konkrecieKoledzy w późnych godzinach wieczorny nie zważając na trudność ( a moocno ugrzęzła, bo dosypało w ciągu 4 godzin spooooro śniegu ) wyskoczyli z auta i mi Pomogli ... gdyby nie to - nocowałbym w aucie .
Taka postawa jest super ! Łowy krakowskie na alfiarzy z rzeszowa trwają ! Jak na te chwile - wczoraj, Nowy Świat - z 7 alf... w tym jedna 156, która miala lakierowane telefonu na czarno :/ ...
Jutro trasa Rybnik-Szczyrk zobaczymy ile alfek spotkam![]()
Alfa Romeo...bo chcę
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki