Pozdrawiam czarną AR 146 na krakowskich blachach w osiedlowej uliczce koło ulicy Medweckiego - bardzo koleżeńskie zachowanie - poczekał na zwężeniu drogi abym mógł przejechać, a nie tak jak niektórzy jadą, nie patrzą..
![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 147 ktorej mrugnąłem dlugimi na radzikowskiego, zdawala sie byc zaskoczona wiec chyba nie od nas![]()
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 81 kW 2001r. Nero Fuoco SP3
Pozdrawiam czarną AR 146 na krakowskich blachach w osiedlowej uliczce koło ulicy Medweckiego - bardzo koleżeńskie zachowanie - poczekał na zwężeniu drogi abym mógł przejechać, a nie tak jak niektórzy jadą, nie patrzą..
![]()
w Jaworznie kręci się "nowa" 147kolega kupił i mówił że ktoś mu machał ale nie wiedział o co chodzi
ale także pozdrawia
ps. jeszcze na blachach celnych ją ma :]
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
Dzisiaj rano ok 9:00 na ul. Mackiewicza (KRK) mijałam sie z sympatycznym kierowcą grafitowej 147. Usmiechy zostały wymienione![]()
dzisiaj około 18:30 - 146 (ciemna zieleń?) jechała trasą DK1 w Częstochowie ale .. nie nikt nie odmigał ani nic.. a ramki Alfaholików były ..
Wygląda na to, że w Tychach naprawdę sporo osób jeździ Alfami, skoro na forum jest nas tylu a jeszcze nikogo nie spotkałam na trasie... bo chyba by odmachał?
Chyba że każdy wpatrzony jest raczej w rozmieszczenie dziur na drodze, to obecnie wydaje się całkiem logicznym wytłumaczeniem![]()
Niestety byłem zajęty wypatrywaniem dziur w asfalcie. Jak zobaczyłem kątem oka w lusterku, że podjechał jakiś krążownik do zderzaka i mruga to zjechałem na prawy i dopiero po chwili zobaczyłem że to srebrna 164 z forum. W każdym razie pozdrawiam kierownika i pasażera
Nie wiem czy zauważyłeś, ale pomrugałem awaryjnymi kiedy przed wiaduktem zjechałeś w prawo.
Moja alfa nie jest zielona![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki