Ja dość często jeżdzę A4 więc od dzisiaj możecie na mnie liczyć
Jeżeli zobaczycie czarną 146 z rejestracją KN to ja![]()
A ja dzisiaj za to pozdrowiłem się z czerwoną 146 na drodze do Niepołomic, chłopak trochę zaskoczony, ale odmachałNo już nie wspomnę o niedzielnym pozdrowieniu z M@T na czwórce do Wieliczki :twisted:
No to rzeczywiście gość przytrzymany, ale wszędzie się trafia czarna owcaNapisał laska
![]()
... zawsze po prawej stronie >
Ja dość często jeżdzę A4 więc od dzisiaj możecie na mnie liczyć
Jeżeli zobaczycie czarną 146 z rejestracją KN to ja![]()
mi ostatnio odmachala srebna 146 TSjechalem sobie kolo Pogori i tak pomyslalem a mrygne i wystawilem reke a on tak jakby nie kumal o co chodzi ale tez odmachal
ale wiekszosc to stari panowie lub panie jezdza i nie wiedza o co chodzi :/
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Gopcio ale ja wiem , ja wiem
machaj do mnie machaj
będzie gut
![]()
a w Kielcach to rożnie choć sporo ludzi odmachuje))
i klaksonik nawet byłNapisał Gopcio
tylko małe sprostowanie - moja to nie czarna a Blue Cosmo Metalic :mrgreen: ( był nawet temat założony jaki to kolor ten blue cosmo : http://www.forum.alfaholicy.org/topi...or-vt12272.htm )
U mnie sytuacja wygląda tak: na pozdrowienie odpowiada 1 na 6 alf. W samym mieście jast ledwie kilku posiadaczy marki, niestety nie znam osobiście żadnego, na machanie odpowiedział mi dotychczas tylko jeden (od ponad pół roku) . Na tym forum jest jak widzę kilka osób z Nowej Soli więc mam nadzieję poznać przynajmniej wirtualnie. Jeśli się to uda to zapewniam, że w niedługim czasie wszyscy alfiści z Soli będą się pozdrawiali.
Cogito ergo sum. Zawsze i w każdych okolicznościach.
Zapomniałem dodać-srebrny 156 SW, końcowe litery na tablicy to TG. Nawet wiem w jakich rejonach niektórzy koledzy mieszkają. Np: biała 156 sedan ze sporym statecznikiem na bagażniku albo ciemnozielony sedan też 156. Kochani! Więcej solidarności między alfistami!DD
Cogito ergo sum. Zawsze i w każdych okolicznościach.
Pozdrawiam kierowce czerwonej 155 który odmachał mi dziś rano na ul. Stoczniowców !!! Pzdr.!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki