Strona 2 z 491 PierwszyPierwszy 12345678910111252102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 4904
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
    ViP Alfa i Omega Avatar Ferrari-1
    Mieszka w
    Leszczyny koło Rybnika Śląsk
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    55 m

Domyślnie

Od czasu jak dwa razy zapłaciłem po 100 zł za migani światłami to jestem ostrożny z pozdrawianiem. Ale staram się machać (tyle że mało kto to zauważa bez wcześniejszego mignięcia). ;//
    146 1,4 TS Historia
    Gtv jest
    156 jest
    następne ? Hmmmmmm

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Swietokrzyskie
    Czas spędzony na forum
    1 d 4 h 40 m

Domyślnie

ja tam sie nie poddaje i macham, mrugam itd a tu ludzie patrza jak na glupka i nie wiedza o co mi chodzi. Pozdrawiam tych co mrugaja i tych nieuswiadomionych

Użytkownik Romeo Avatar mrutyś
    Mieszka w
    Gorlice, ʍoʞɐɹʞ
    Auto
    motung 3/4l
    Czas spędzony na forum
    3 d 13 h 28 m

Domyślnie

ja kolesiowi jakiemuś mrugnąłem a ten aż zwolnił i popatrzył na mnie jak na idiotę... (centrum miasta w korkach) ale będę twardy i się nie poddam choć ostatnio to dziewczyna się mnie pytała dlaczego mrugam jak nie stali ale teraz już jest świadoma
    na prostych ścigają się sprzęty..na zakrętach ich kierowcy
    Tako rzecze mrutyna.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar DDEvil
    Mieszka w
    Żory
    Auto
    156 SW 2.4 JTD
    Czas spędzony na forum
    35 m

Domyślnie

ja juz sie poddalem wracalem dzisaj z pracy do domu minalem po drodze 145, brere, 159 i 166 mrgalem machalem i co .................................................. . i nikt mi k***a nie odmachal ;//
    146 1.6 Boxer - juz przeszlosc
    156 Sportwagon 2,4 JTD - terazniejszosc

ja.m
    Gość

Domyślnie

Bo nie każdy Alfista co Alfę posiada!!!

Paweł156
    Gość

Domyślnie

ja.m czy Ty czasem nie pomykałeś w sobotę koło 13tej-chyba, od ronda radzikowskiego w strone Leroy Merlin?

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Wczoraj wyprzedziłem błękitnego sportwagona w Dąbrowie Górniczej koło stacji JET po wyprzedzeniu zjechałem na jego pas i zamigałem awaryjnymi ale bez odzewu

Użytkownik Romeo Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    Alfa Romeo 159 JTDm
    Czas spędzony na forum
    14 d 13 h 54 m

Domyślnie

Ja też tak mam. Nieraz jak gdzieś wypatrzę jakąś Alfę, a szczególnie bliźniaczy do mojego model, to co sie nie nakombinuje, żeby tylko gdzieś ją dojechać, obejrzeć, no i machnąć ręką, czy też uśmiechnąć się porozumiewawczo. No, ale tak jak piszecie, z cienkim odzewem. Chociaż ostatnio mi się zdarzyło: między Bochnią, a Tarnowem na "4" z naprzeciwka zasuwała czarna 156, już z daleka oboje podnieśliśmy dłonie i pomyślałem sobie, że dla takich momentów warto żyć... Tak więc jeśli jakaś czarna 156 KBC wam machnie bądź mrugnie, to właśnie będę ja. Szerokości dla Wszystkich!

Moderator Romeo Amber's Tattoos Champion Avatar bimsky
    Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    fachowy spalacz paliwa
    Czas spędzony na forum
    27 d 22 h 30 m

Domyślnie

Widziałem dzisiaj na alejach w Krakowie (konkretnie było to na al. J. Słowackiego) przed godziną 15 alfę 155 1.8 bodajże, z alfaholiczymi ramkami. Nie miałem jak mrugnąc, bo stała dwa samochody przede mną na drugim pasie. Jechałem swoją granatową rakietą od strony galerii.

robertmil
    Gość

Domyślnie

Jakiś miesiąc temu pozdrowił mnie kierowca Alfy w Niemczech (na niemieckich numerach) ale i w Ojczyźnie paru się zdarzyło. Więc pozdrawiajmy i bądźmy dobrej myśli, ktoś odpowie tym samym.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

skxsxxx

hostessy policjantki

witanie się

egr alfa 159

len-arte cucina italiana

CINSOFT

alfa romeo hostess

len arte - cucina italiana

policyjna alfa romeo 159

pierwszeństwo na skrzyżowaniu rybnickiej w kierunku pilchowic

alfa romeo 457

Tagi dla tego tematu