Pozdrowienia dla Kierowcy czarnej 156 na blachach SI.
Aż się człowiekowi lepiej robi jak prawdziwy alfista odpowie na pozdrowienie![]()
Pozdrowienia dla Kierowcy czarnej 156 na blachach SI.
Aż się człowiekowi lepiej robi jak prawdziwy alfista odpowie na pozdrowienie![]()
RogerIZ28 dzis znow na siebie trafilismy tym razem zagoscilem na twoim terenie. jechalem przez siemce z dziewczyna. nie mrugalem przez to ze ostatnio nikt tego nie odwzajemnia, dlatego tu nadrabiam straty. w parku w rogoźniku cie nie znalazlem, ale i tak udalo sie na siebie trafic.;d
pozdrawiam
dzis zjadłem 300 km polskich zakretów ręka boli od kiwania i co zero odpowiedzismutne ale prawdziwe a spotkałem moze z 20 alfinek
a no bardzo Mi miło że ktoś tak wyraźnie jak Wy zamachałhehe nie dało się nie zauważyć
cholera no a ja widuje nieraz w tamtych okolicach jakies 156, ale tak po reakcji nie sądze aby ktos z forumowiczówa gdzie dokładniej się mijaliśmy? może Cie nie zauważyłem wogule
![]()
przydało by się jakoś lepiej oznaczyć nasze 'forumowe' samochody![]()
![]()
a w parku w rogożniku często Moja stoiprawie codziennie hehe
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 10-05-2009 o 22:37
ponowne pozdrowiena dla pani z 166 - pomachalismy sobie i pomrugalismy na zoledziowej w rybniku![]()
Najwazniejsze to sie nie zniechecacmachamy oporowo az reszta sie tez nauczy machac
Mysle ze przez to machanie nie tylko forumowiczow ale innych uzytkownikow alf bedzie sie jezdzilo troche lepiej po naszych ,,wspanialych,, drogach
przynajmniej bedzie milej![]()
łukasz155
Pozdrowienia dla kolegi AlfalotnikaW ostatniej chwili Cię zobaczyłem bo trochę mi się spieszyło. Mam nadzieję, że widziałeś moją ręke? Narazie
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
ja dzisiaj pomachalem jednemu ziomkowi ale byl zdziwiony bardzo,ale co tam
Ale w piatek poznalem chlopaka ktory ma taka alfe jak jai sobie troszke pogadalismy;p i kolejny ziomek od alfy w Kaliszu
a spotkalem go na myjce bezdotykowaej kolo mleczarni
![]()
pozdrownia dla kerowcy 147 na gliwickiej w rybniku (okolo 10), ktory odmachaloraz pozdrowiena dla kierowcy 156 w zabrzu na skrzyzowaniu wolnosci ze skargi - dzieki za wpuszczenie
i dwoch kierowcow 147 w rybniku, ktorzy nie odmachali
![]()
a ja czesto przebywam na "obrzezach" śląska (racek, rybnik) i widze Alfy np dzisiaj po 18 w rybniku na rondzie wylotowym w strone rydułtowy 156 sw ale kolega chyba nie z forum potem po drodze w strone racka gtv srebrnana parkingu pod auchanem 147 z sportowym wydechem podobnym do mojego
no i w rybniku w servisie alfy 147 na fajnych felach
pozdrawiam kolegow ktorzy na drodze moze nie mieli czasu patrzec na boki
![]()