Dziś dziewczyna zapytała mnie: "a czemu jak jeździłeś maluchem, to nie machałeś innym maluchom"Ale wytłumaczyłem, alfisti... :twisted:
Dziś dziewczyna zapytała mnie: "a czemu jak jeździłeś maluchem, to nie machałeś innym maluchom"Ale wytłumaczyłem, alfisti... :twisted:
... zawsze po prawej stronie >
Ano to byłem jaRównież pozdrawiam kolegę i zachęcam wszystkich alfistów to pozdrowień na drogach !!!
Pozdro
ps. jak dobrze widziałem to chyba przednia żarówka po stronie pasażera ci sie spaliła![]()
Ehh.. Z tą żarówką jest coś nie tak od samego początku.. Nie świeciła, oddałem do elektryka auto i ponoć poprowadził nową instalację.. Efekt jest taki, że teraz raz świeci, raz nie.. :?Napisał had3sik
kraków KBC...SL to będe ja, czerwona 146 8)
Alfa: Piękna i bestia!
dziś koło centrum handlowego M1 pozdrowiłem czerwona Brere na SO bez odzewu![]()
Uważasz,ze tą Brerą jeżdzi prawdziwy alfista?wydaje mi się że jednak nie.On ją kupił aby
się wyróżniać z tłumu- z całą pewnością nie sercem.Codziennie mijam się z alfami różnych
modeli(czyt.młodszych)i jeszcze nikt nie zwrócił uwagi na moją sędziwą 33-kęprzecież jest stara i tania i nie jest cool!).
A ja dziś, wyjeżdżając z BP przy dworcu w Bielsku zostałem pozdrowiony przez pana z chyba 156-tki (szybko przmknął), odmachałem ale nie wiem czy widział, to był moment, w każdym razie miło było.
Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki