Forum Alfa Romeo - Alfaholicy

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Fora regionalne > Małopolska i Górny Śląsk

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 08-02-2010, 12:26   #1011
aniucha05
Użytkownik
Romeo

Domyślnie

Adayena Twoje cięte riposty wymiatały
"idź tam do tej apteczki" i ten tekst o za starej gumie czy coś takiego

a w drodze powrotnej alf jak na lekarstwo - jedna widziana w oświęcimu na zjeździe do BP, pan w srebrnej 156 - ce
aniucha05 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 08-02-2010, 16:42   #1012
Looney
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

A mi dziś pomachał kolega w grafitowej 156 SW na tablicach ERA.... o 9.05 na Wełnowcu , taki zamyślony byłem, że w ostatnim momencie zauważyłem i odmachałem Ciekawe widocznie z tym Panem się w warsztacie nie widziałem
Looney jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 08-02-2010, 21:39   #1013
lenny
Użytkownik
Rowerzysta

Domyślnie

Pozdrawiam sympatycznego pana w czerwonej 145, który bardzo sympatycznie mi pomachał przed rondem grzegórzecki
lenny (ta damska część nicka )
lenny jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 08-02-2010, 22:21   #1014
DRAGON2020
Użytkownik
Pirat drogowy

Domyślnie

a ja jak głupi macham codziennie ( biały mercedes kontener z naklejkami 'kolporter' ) ale zero odzewu jak mnie zobaczycie to nawet zatrąbić można
stare 09-02-2010, 01:28   #1015
pablo 145
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Cytat:
Napisał lenny Zobacz post
Pozdrawiam sympatycznego pana w czerwonej 145, który bardzo sympatycznie mi pomachał przed rondem grzegórzecki
lenny (ta damska część nicka )
A dziękuje dziękuje.. i wzajemnie Alfe już dobrze znam i odrazu mi wpadła w oko
pablo 145 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 09-02-2010, 03:10   #1016
A_S_K
Użytkownik
Maniak resoraków

Domyślnie

Pozdrowionka dla kierownika 166-tki przed liftem. Przed światłami na wys. Auchan S-c ok. 14.30. "Łapki" tak przed pracą to fajna sprawa. A propos, jaki to kolorek nadwozia, bo b. ciekawy i oryginalny zarazem.
A_S_K jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 09-02-2010, 11:46   #1017
BMan
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Wczoraj , około 13.50 w Gliwicach przy Radiostacji, na zjeździe na DK 88 napotkałem biała MiTo - obmachałem, aczkolwiek pani kierowniczka była dość mocno zaaferowana jazdą na wprost i chyba nie zauważyła mojego pozdrowienia .
Tak czy inaczej - zaczynam machać do wszystkich Alf napotkanych po drodze ( chyba że będę zaaferowany jazdą wprost i nie zauważę ) .
BMan jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 09-02-2010, 13:42   #1018
alienek
Użytkownik
Rowerzysta

Domyślnie

Cytat:
Napisał Carissa Zobacz post
Temat ten już padł na innych stronach, ale stwierdziłam, że może napiszę to na stronie regionalnej. Ja teraz migam długimi światłami do każdej Alfy, którą widzę na drodze, ale niestety, jeszcze nikt mi nie odpowiedział Ale będę twarda, i niech sobie wszyscy inni na drodze myślą, że zwariowałam! Ale apel do wszystkich z Krakowa - WITAJMY SIĘ NA DRODZE! Miło jest przynależeć do grupy Alfoholików, a jeszcze milej będzie wprowadzić jakiś znak wspólny w życie. Co Wy na to?
Mimo że nie jestem z Krakowa śmignę Ci światłamiCzarna 147 na WSE to ja
stare 09-02-2010, 21:46   #1019
aniucha05
Użytkownik
Romeo

Domyślnie

a ja pozdrawiam pana ze srebrnej 156 na rej.KNT... uśmiałam się jak nigdy ja panu dlugimi a pan zapuszcza żurawia by sprawdzić światła
a potem pozdrowionka dla zlotej GT na rej. SM.... pozdrowienia i rączki w górę
aniucha05 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 09-02-2010, 21:59   #1020
rav782
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

.....ja jako nowy Alfoholik zacząłem również pozdrawiać napotkanych na drodze "Alfaziomków" niekoniecznie z wzajemnością ale nie dam za wygraną!!!! Ostatnio nawet pan z busa mi pomrugał hehe może jezdzi prywatnie Alfą?? hehe do zobaczenia na drodze
rav782 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
Odpowiedz

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Fora regionalne > Małopolska i Górny Śląsk > Przywróćmy tradycję witania się!

Tagi
145, 146, 147, 155, 156, 156 sw, 158, 159, 164, 166, 2.0, 308, 316, akumulatora, alf, alfa, alfa 33, alfa romeo 156, alfach, alfaclub, alfaholicy, alfaholicy.org, alfaholik, alfaholików, alfami, alfe, alfę, alfie, alfista, alfistów, alfisty, alfiści, alfki, alfy, ante, apel, apropo, atrapie, atrapy, auta, autka, autko, auto, autom, awaryjne, awaryjnymi, bagażniku, bardziej, bardzo, bądź, bella, bez, będą, będzie, bielska, bielsku, blachach, bliżej, blond, blondynka, bmw, bochni, booster, bordo, bordowa, brerą, buczy, byle, był, była, byłej, było, bym, całą, całego, cały, cen, centrum, chce, chetnie, chodzi, chwilę, chwili, chyba, ciągu, cichy, ciekawości, ciemna, ciężki, cio, coraz, coś, crosswagon, czarna, czasami, czasem, czasu, czego, czemu, czerwona, czesc, czesto, cześć, częstochowa, czy, czyli, czym, dalej, dark, dąbrowie, delikatnie, dla, dlaczego, długie, dobrej, dobrze, dokładnie, dokumenty, domu, dostać, dream, drodze, drogach, drugiej, drugim, dużo, dwa, dwie, dzieki, dziewczyna, dzisiaj, dziś, dziwne, efekt, elektryka, face, ferrari, forum, funkcjonuje, głupie, golf, grupy, gta, gtv, gtv spider, ikar, ile, impuls, inni, innych, jak, jakis, jakiś, jego, jest, jestem, jeszcze, juz, już, kac, katowice, każdej, kilka, klamkę, klubowej, kochani, kolega, koniecznie, końcówka, krakow, krakowa, kraków, ktos, ktoś, którą, kule, loki, ludzie, ładowanie akumulatora, machania, maja, mam, mandat, mechanik, mecz, mieście, mignie, mito, mnie, moc, modeli, moge, moim, moje, może, można, mruganie, multijet, musi, nabyć, nadal, najbardziej, najczesciej, naklejka, naszym, nawet, nic, nie, niech, niej, niestety, nikt, nimi, nową, nowe, nowej, nowszych, nowy, nowych, nowym, numer, obejrzeć, obie, oczy, oczywiście, odcinku, odpowiada, odpowiedz, odpowiedzi, odpowiedź, oficjalnie, okazji, okolice, około, okulary, ona, opel, opla, oplaca, opolu, oraz, oryginal, oryginalnych, ostatnio, padł, palenia, pamięta, pan, pana, panie, panowie, panów, papa, pare, paru, pas, pasażera, pasie, paweł, pewnych, pieknego, pięknie, piwo, płynu, początku, pod, pojawiła, pokazać, polo, polsku, posiada, posiadacze, pościg, potwierdzić, power, powiedzcie, powiedziec, powoli, poza, pozdrawia, pozdrawiam, pozdro, pozdrowienia, pozdrowienie, pozniej, później, późno, pracy, prawda, prawdopodobnie, prawdziwe, prawdziwi, prawdziwy, problem, przed, przednia, przepraszam, przez, przy, przywróćmy, quo, rozrządu, również, rybnika, sedan, selespeed, serdeczni, sobie, sosnowiec, spider, sprint, stacji, stronie, strony, swoją, śląsk, światłami, taki, tam, tdi, temat, ten, teraz, tradycję, twojej, tylko, vis, w tym samym kolorze, warsztat, widzę, wieczorem, wiem, większe, wita, witałem, witania, właśnie, wrocław, wszystkich, wycieraczki, wymianę, zabrze, zamkach, zauważyłem, żarówka, Żor

Narzędzia wątku

Zasady postowania