Grupowe hamowanie Kraków i okolice

bimsky

Nowy
Auto
Toyota Camry + 75 3.0M
Temat badawczo-organizacyjny. Czy byliby jacyś chętni na grupowe hamowanie samochodów? Wiadomo - im nas więcej, tym szerszy zakres możliwej negocjacji ceny z właścicielem hamowni. Na razie nie będziemy brać pod uwagę żadnych konkretnych zakładów, bo nie wiadomo czy w ogóle cała organizacja ma sens ;-)

Zróbmy listę. Na dobry początek wpiszę się pierwszy ;-)

1. bimsky

Jeżeli pytasz czysto teoretycznie to ja byłbym chętny. W prawdzie totalna seria + EGR/DPF i pozostałe śmieci [ON], także do końca nie wiem czy hamowanie by sprawdzić fabrykę ma sens.

1. bimsky
2. szarik.rcm

U mnie tez narazie totalna seria alecwarto sprawdzic czy jakies konie nie zdechly przed przyszlymi modami

1. bimsky
2. szarik.rcm
3. Whiplash

1. bimsky
2. szarik.rcm
3. Whiplash
4. Ligar

1. bimsky
2. szarik.rcm
3. Whiplash
4. Ligar
5. Magik

1. bimsky
2. szarik.rcm
3. Whiplash
4. Ligar
5. Magik
6. jarzabek
7. pkogut

1. bimsky
2. szarik.rcm
3. Whiplash
4. Ligar
5. Magik
6. jarzabek
7. pkogut
8. wojtekf

Od razu zastrzegam, że dużo będzie zależeć od terminu/terminów (koniec czerwca/początek lipca na przykład odpada, bo będę ganiał Alfę po Alzacji...)

1. bimsky
2. szarik.rcm
3. Whiplash
4. Ligar
5. Magik
6. jarzabek
7. pkogut
8. wojtekf
9. Suzumushi (wymagane 4x4)
10. Suzumushi
11. Suzumushi

Wszystko zalezy od terminu, im później tym lepiej :D

1. bimsky
2. szarik.rcm
3. Whiplash
4. Ligar
5. Magik
6. jarzabek
7. pkogut
8. wojtekf
9. Suzumushi (wymagane 4x4)
10. Suzumushi
11. Suzumushi
12. marcin64

Ok, jeśli pojawi się magiczna cyferka '15', zacznę spamować okoliczne hamownie (nie wiem niestety na ile kwestia 4x4 jest możliwa do ogarnięcia w okolicy :<)

Ok, jeśli pojawi się magiczna cyferka '15', zacznę spamować okoliczne hamownie (nie wiem niestety na ile kwestia 4x4 jest możliwa do ogarnięcia w okolicy :<)

W okolicy KRK to Termanowscy mają 4x4 :) i nie żebym cokolwiek rekalmował.

W

Jeśli cena byłą by dobra to jestem za. Nie jest to daleko a racerent ma dobre opinie :)

Grylla sie zrobi na podjezdzie to kazdy będzie zadowolony :D

Błagam, tylko nie gryll;( Czy ktoś w ogóle jest mi w stanie wytłumaczyć skąd to się wzięło? Proszę wpisz w google 'grill' a później 'gryll' i porównaj wyniki.

Żeby nie było całkowitego OT - to ja niestety, przynajmniej do końca maja, wypadam - dostawa amorów się przedłuża.

Błagam, tylko nie gryll;( Czy ktoś w ogóle jest mi w stanie wytłumaczyć skąd to się wzięło? Proszę wpisz w google 'grill' a później 'gryll' i porównaj wyniki.

Żeby nie było całkowitego OT - to ja niestety, przynajmniej do końca maja, wypadam - dostawa amorów się przedłuża.

Myślę, że powinieneś wziąć wielki cudzysłów na to, co ligar napisał ;P Co do terminu - spokojnie, moja alfa jeszcze nie jeździ więc na razie i tak nie mam samochodu który chcę zbadać :D

Amortyzatory
Powrót