• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkanie przy grillu Żegocina WRZESIEŃ 2012.

alces1

Aktywny
Auto
AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6
Bywałem już na wielu spotach, postanowiłem, że może i sam przyczynię się do zorganizowania spotkania miłośników marki przy grillu.
Tak się składa, że w mojej skromnej miejscowości jest atrakcyjne i ciekawe miejsce, gdzie można posiedzieć i przekąsić potrawy z grilla.
Miejsce, które chce zaproponować znajduje się w starym kamieniołomie przy rzeczce. Na niewielkim wzniesieniu znajduje się altana ze stolikami i zabudowany grill. Tuż przed rzeką jest niewielki parking (myślę, że na 10 - 12 samochodów). Większy parking znajduje się 300m dalej.
Dojazd do Żegociny jest banalnie prosty, a droga niczego sobie. Oprócz grilla można wybrać się też na przełęcz Widoma, skąd rozpościera się wspaniała panorama: z jednej strony Kraków i okolice, z drugiej strony Beskid Sądecki, a przy dobrej pogodzie Tatry.

Co ze sobą zabrać:
- jedzenie (wg. własnych upodobań, najlepiej kiełbaska na grill),
- napoje,
- jednorazowe kubki, sztućce talerzyki.
- można zabrać karimaty, koce, przenośne krzesełka itp.

- wszystko inne jest na miejscu. Poza tym przed spotem zrobię rekonesans miejsca by sprawdzić czy czegoś jeszcze nie będzie potrzeba.
Spotkanie jest zupełnie nieodpłatne! Żadnych opłat za parking, za użyczenia grilla itp.

Poniżej link, gdzie jest kilka zdjęć na których widać przedstawione miejsce:
http://www.sdszegocina.republika.pl/aktual/aktual2011/2011-08-23/grillwkamieniolomie.htm

Wstępny termin: 19.08.2012 (niedziela), oczywiście do uzgodnienia z chętnymi na spotkanie.

No to rozpoczynamy zapisy :D

Tak się składa że wtedy mam tzw."urlop" więc postaram się wpaść znam te miejsca o których mowiles:-D

Ale termin sobie wybrałeś, akurat będę nad morzem. Musisz to przełożyć na tydzień wcześniej lub później :P

wstepnie Rafal to ja powiem ze mialbym ochote wpasc ale pisalem Ci na PW i nie wiem czy dam rade.Powiedzmy ze sie zapisuje bomiejsce jest fajne.Mi sie podoba a tamtych okolic w ogole nie znam

Dobra inicjatywa!!! Chciałbym dać radę, ale zobaczymy.

Termin jest jeszcze do dogadania, rzuciłem 19.08 by móc od czegoś zacząć :) Oczywiście może to być i 12.08.
Zapraszam, bo zaplecze jest niczego sobie.
Pozdrawiam.
- Rafał

Fajne miejsce Rafał. Ja z żoną też jestem wstępnie bardzo zainteresowany. Zobaczę jeszcze, czy w międzyczasie mi coś nie wyskoczy, ale inicjatywa bardzo mi się podoba :)

Coś kiepskie zainteresowanie...

Pewnie się ludzie pozgłaszają, jeszcze sporo czasu, a i nie każdy codziennie wchodzi na forum.

ja wstępnie również się piszę, kwestia tylko terminu(jak 12.08) to 100%

wtedy akurat na wesele jadę tzn ten weekend, więc Wrzesień też bardziej mi pasuje

Z racji tego, że w dniach 11 - 12 sierpnia w Żegocinie organizowana jest plenerowa impreza, termin spotkania przy grillu to 19.08.2012.
Oczywiście spotkanie odbędzie się, jeśli będzie przynajmniej kilka osób chętnych.
Tak więc rozpocznijmy zapisy.

1. alces1

Amortyzatory
Powrót