Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
Użytkownik Romeo
Czy gumowe dywaniki ze 159 będą pasowały do Brery?
Szukam gumowych dywaników do Brery (przednich), z wysokim rantem. Do Brery jak na razie nic nie znalazłem, ale coś jest do 159 - będą bez problemu pasowały, czy coś by trzeba przycinać?
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 10:07
210 KM @ 5416 Rpm, 344 Nm @ 2823 Rpm Brera. Puro spirito Alfa.
Użytkownik Embrion

Mam ten sam problem.Obecnie mam pod nogami tylną gumę z Corsy żony :-)
Użytkownik Romeo
Użytkownik Dwusuwowiec

Napisał
pafka 
No to jest nas już dwóch. Znalazłem (i już zamówiłem) gumowy dywanik do bagażnika, ale pod nogi jak na razie tylko do
159. Przypuszczam, że powinny p
asować, ale czy mógłby to ktoś potwierdzić? Czekamy na pomoc!
Panowie przeciez 159 i brera mają ten sam przód więc to chyba jasne że przednie dywany będa pasowały wiadomo że tyły napewno nie bo w brerze z tyłu nie ma miejsca na nogi
Użytkownik Embrion

W niedziele zerkne do 159 albo zwyczajnie zadzwonie do salonu
-
Użytkownik Maniak resoraków

Napisał
pafka 
Szukam gumowych dywaników do Brery (przednich), z wysokim rantem. Do Brery jak na razie nic nie znalazłem, ale coś jest do
159 - będą bez problemu p
asowały, czy coś by trzeba przycinać?
Przod jest taki sam. Tylne dywaniki sa inne.
Ale nie polecam oryginalnych dywanikow do Brery - maja zbyt krotki tyl (podloga jest mala za siedzeniami ale dywaniki jeszcze mniejsze - doslownie symboliczne).
BTW
Pozdrawiam kolejna Brere z Wroclawia - jaki kolor? Jedyny slyszny czyli czerwony?
---------- Post dodany o godzinie 18:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:52 ----------

Napisał
spike 
Porownalem welury na allegro,troszke sie roznia w okolicy pedalu gazu..
Bo to roznica w wykonaniu konkretnego producenta.
Podloga (z przodu) jest taka sama w Brerze i 159, albo ja nie zauwazam roznicy jak sie przesiadam
Ostatnio edytowane przez murder ; 21-02-2010 o 18:59
Użytkownik Romeo

Napisał
murder 
Ale nie polecam oryginalnych dywanikow do Brery - maja zbyt krotki tyl (podloga jest mala za siedzeniami ale dywaniki jeszcze mniejsze - doslownie symboliczne).
To w takim razie szukam dywaników do 159. Na razie właśnie dostałem gumowy dywanik do bagażnika - jeszcze nie jest w aucie, ale mam nadzieję, że będzie bez problemu pasował

Napisał
murder 
BTW
Pozdrawiam k
olejna Brere z Wroclawia - jaki
kolor? Jedyny slyszny czyli czerwony?
No oczywiście, że "Rosso Alfa"

Napisał
murder 
Bo to roznica w wykonaniu konkretnego producenta.
Podloga (z przodu) jest taka sama w Brerze i 159, albo ja nie zauwazam roznicy jak sie przesiadam

To Ty jeździsz i Brerą i 159? Nie za dużo szczęścia na raz?
210 KM @ 5416 Rpm, 344 Nm @ 2823 Rpm Brera. Puro spirito Alfa.
Użytkownik Maniak resoraków

Napisał
pafka 
No oczywiście, że "Rosso Alfa"
Bardzo dobry wybor, to mamy juz we Wrocławiu minimum trzecią czerwoną Brerę (albo i czwartą nawet)

Napisał
pafka 
To Ty jeździsz i Brerą i
159? Nie za dużo sz
częścia na raz?
No na raz nie potrafie nimi jechać
Choć jeśli przyjąć że druga połowa jedzie w drugiej to można mały spot robić (lub spotkać się w serwisie)
Użytkownik Embrion

Napisał
pafka 
Szukam gumowych dywaników do Brery (przednich), z wysokim rantem. Do Brery jak na razie nic nie znalazłem, ale coś jest do
159 - będą bez problemu p
asowały, czy coś by trzeba przycinać?
Czy udało się coś znaleźć? Można prosić o namiar?

Napisał
murder 
Jeśli nie oryginalne to co warto kupić?
Szukam właśnie gumowych i welurowych - byłbym wdzięczny za sugestie.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia