Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
Użytkownik Dwusuwowiec
Jakie opony letnie polecacie?
Szanowni forumowicze - poszukuję opon na sezon letni. Samochód kupiłem na zimówkach więc chciałem zapytać na czym Wy jeździcie jak już śniegi stopnieją. Co polecacie, a czego unikać? Mam 1.9 JTDM 8V więc bez szaleństw. Chciałbym się zamknąć w granicach 350zł/sztukę. Macie jakieś sprawdzone opony w tym przedziale cenowym?
Miał ktoś do czynienia z Barum Bravuris 2 215/55 R16 93 H?
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 09:25
Użytkownik Maniak resoraków

Masz fajny szybki samochód z bardzo dobrym prowadzeniem-nie kombinuj z oponami, które może sprawdzą się w skodzie fabii (najlepiej 1.2 albo sdi) ale niekoniecznie w pełnokrwistej włoszce. Kup jakąs oponę z górnej alo przynajmniej średniej półki a jeżeli brak funduszy to ostatecznie można kupić naprawdę dobre niezjechane używki wysokiej klasy za ok 50% ceny nowej opony.
Użytkownik Romeo

continental sport contact, fulda , godyear f1 sprawdzone i bylem zadowolony
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe
-

Verdenstein Sportrack 2 (chyba tak się pisze) - mam obecnie i świetnie trzymają trakcje na mokrym i suchym
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
-
-
Użytkownik Embrion
-
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
jakie opony letnie polecacie
, skoda fabia jakie opony letnie polecacieTagi dla tego tematu
Uprawnienia