Strasznie dużo tych pytań
1 i 2 . Trochę za mało aut z tym silnikiem jest na rynku ,u nas pojawia się chyba tylko 1 user . Ja miałem podobne parametry 170/400Nm po zachipowaniu swojego JTDM i osiągi były więcej niż zadowalające . Spalanie w SW powinno oscylować na poziomie 8,5-9,5 w mieście ,trasa spokojnie 7,5 l ON .
3. Tak dobrych materiałów do wykończenia wnętrza Alfa w swojej historii jeszcze nie miała , natomiast spasowanie zależy od egzemplarza ,są egzemplarze ,które na nierównych drogach dają znać o tym że Włosi nie zawsze się do tego przykładają
4. Fotele są bardzo wygodne , na dalekie trasy super ,nie wiem tylko jak jest z tymi sportowymi od wersji TI . Miałem beżowy alfatex i powiem tak ,u mnie na codzień garnitur ,krawat , teczuszkai raz na dwa lata na pranie tapicerki trzeba było ją wysłać .Jak masz brudniejszą pracę , małe dzieci radzę dopłacić do skóry .
5. System BOSE - nie warto ,lepiej zrobi to dobra firma Car Audio
6.Niestety nie mam wiedzy na ten temat
7. Zawieszenie zostało zdecydowanie poprawione ,mocniejsze elementy metalowo-gumowe , u mnie po 3 latach i 52 kkm po warszawskich drogach nic się nie działo.
8.Nie znam tej opcji obniżenia zawieszenia , gdy konfigurowałem swoją w 2006 nie było tej opcji . Jeśli chodzi Ci o wersję TI to pięknie się prezentuje ale 19 calowa felga + obniżone zawieszenie + polskie drogi skutecznie hamują radość z jazdy tą wersją .

Odpowiedź z cytatem

i raz na dwa lata na pranie tapicerki trzeba było ją wysłać .Jak masz brudniejszą pracę , małe dzieci radzę dopłacić do skóry .
. Nie jest to 

Zakładki