Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
Gdzie kupić zaślepkę przedniego zderzaka w kolorze czerwonym?
Witam!
Kupilem sobie piekna Alfe Brere, niestety wlasciciel nie znalazl zaslepki
tego miejsca gdzie na przednim zderzaku wkreca sie to cos do holowania. Na allegro nie ma osobno, zadna z osob wystawiajacych zderzaki rowniez jej nie ma.
W ASO powiedzieli ze tydzien oczekiwania, 80 zlotych i na dodatek przychodzi nielakierowana, czyli dodatkowo koszt lakierowania.
Moze ktos chcialby sprzedac albo moglby mi wskazac miejsce gdzie moge takowa rzecz kupic.
Pozdrawiam z Warszawy.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 09:24

Aha, jeszcze takie pytanie- czy ta zaslepka musi byc konkretnie od modelu brera czy pasuja inne, np od 159 (nie tylko rozmiar, ale takze kolor) ? I czy ta z tylnego zderzaka rozni sie rozmiarem od przedniego (chociaz akurat to moge sprawdzic organoleptycznie
)
Moj email jbromski@wp.pl
-
-
-
-

wow, byloby super
Wiadomosc zaraz pojdzie na priv.
Użytkownik Rowerzysta

Romeo a mialbys taka zaslepke do AR159 moja bella jest czarna >))))
Użytkownik Maniak resoraków

Doby wieczór , Bllondas mam zaślepkę przedniego zderzaka do AR 159 w czarnym kolorze . Podaj namiary na siebie (PW) to się zdzwonimy .
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
exclamation gdzie mozna kupic w gdansku
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia