Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
-
Użytkownik Ogier

Koledzy a jak to wgrać do navy blue me która czyt mapy z usb bo jak kopiuje to mi mówi ze brak multimediów
Użytkownik Rowerzysta
Użytkownik Pirat drogowy

Napisał
alf-a147 
Ja też coś trafiłem może się komuś przyda
Dzięki za chęci,ale gdybys przeczytał post nr.1 tego tematu....
Użytkownik Rowerzysta

spike proponuję sprawdzić różnice pomiędzy postem nr 1 a moim
Użytkownik Ogier

Nie wiem dlaczego ale ciagle mi przerywa pobieranie przy 60 % przy darmowym pobieraniu
ViP Romeo
Użytkownik Ogier

Napisał
dudzik87 
Nie wiem dlaczego ale ciagle mi przerywa pobieranie przy 60 % przy darmowym pobieraniu
Mi się zacina po ściągnięciu 63,3MB.
Pytanie do alf-a147:
Czy dałbyś radę wrzucić to również na rapida tudzież inny freewarowy serverek?
Senkju z góry jak mało który
Użytkownik Rowerzysta
Użytkownik Ogier

juz wiem musisz tam zrobić darmowe logowanie zeby całość pobrać.
ja to ściagam dla wujka od którego kupiłem 147 a On 159
tylko ma wersje navi na usb i podobno na usb trzeba to wgrac przez program connect nav i tego nie widze nigdzie
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
connect (nit g1) - eastern europe - 20102011
, connect nav mapa polski
, connect nav 2012
, connect nav 2011
, spolszczenie connect nav
, connect nav (nit g1) - european package - 20102011
, central europe north alfa romeo, navteq maps PEUGEOT CITROEN 2011-2012 cover, connect (nit g1) - scandinavia - 20102011, Connect (NIT G2) - Eastern Europe North West - 2011, alfa romeo 159 sw nawigacja mapy polski, http:www.navigation.com, connect nav navteq 2012, mapa szukacz, aktualizacja mapy navteq do alfa romeo 159, spolszczenie fiat connect nav , navteq eastern europe zawartość, nit g1 2011-2012, jak wgrać polskie mapy do fiata cromy, connect nav mapa polski alfa romeo, nawteq connect nav eastern europa north-west, connect nav (nit g1) po polsku najnowsza mapa chomikuj, mapa nawigacji g1 2012, navteq digital map alfa romeo, navteq cromaTagi dla tego tematu
Uprawnienia