Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
    Użytkownik Embrion Avatar kulfon
    Mieszka w
    Krk
    Auto
    159 1.9 JTDm
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    4 h 47 m

Domyślnie Zamknięte drzwi i wyciągniety akumulator - jak otworzyć auto?

Witam!

Jestem posiadaczem 159 1.9 JTDm. Właśnie zrobiłem świetną rzecz - wyciągnąłem akumulator, ale najpierw zamknąłem auto z pilota. Maska niestety się zatrzasnęła. Otwieranie kluczem drzwi (od strony kierowcy), ale nie działa !!!
    Auto jest zamknięte nie da się go otworzyć ani wsadzić aku.

Ma koś jakieś pomysły ???
    Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 14:44
    teraz: 159 1.9JTDm kiedyś: 147 1.6TS LPG; 145 1.4 LPG
    Masz firmę? www.BiuroInter.pl wirtualne biuro Warszawa Kraków Katowice

Hanys Romeo Pokaż na mapie Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDM '05 Lancia Ypsilon '03 1,3 Multijet
    Czas spędzony na forum
    17 d 13 h 6 m

Domyślnie

poszukaj w necie, sa warsztay które otworza zamkniety samochód od zewnatrz, bedzie cie to kosztowało ok 200zł.

pozdrawiam

Użytkownik Ogier Avatar A.Krystian
    Mieszka w
    ZAMOŚĆ
    Auto
    159 1.9JTDM/8V - 2006 r
    Czas spędzony na forum
    1 d 1 h 45 m

Domyślnie

Cytat Napisał kulfon Zobacz post
    Ma koś jakieś pomysły ???
    W BMW żeby otworzyć drzwi z klucza przy rozładowanym aku trzeba pociągnąć jednocześnie odpowiednio za klamke. Może w 159 też jest taki patent ?
    159 1.9 JTDM 2006 156 2.4JTD 2002 SPRZEDANA

Użytkownik Pirat drogowy Avatar spike
    Mieszka w
    Gdynia/Fjellsa
    Auto
    159SW 2.4 jtdM
    Czas spędzony na forum
    14 h 7 m

Domyślnie

Krystian może mieć rację,pokombinuj opcje z klamką ,kluczyk lewo prawo obracaj,musi być sposób.Jak nie dasz rady zadzwoń 606480014,to mistrz w serwisie AR w Gdańsku P.Janusz,nie mów skąd jesteś ,powinien pomóc.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

jak otworzyć samochód bez akumulatora

jak otworzyc zamkniete auto

jak otworzyc samochod bez akumulatora

jak otworzyć zamknięte drzwi w auciejak otworzyc auto bez akumulatorazamknięte auto bez akumulatora jak otworzyćjak otworzyć auto bez akumulatorawyciagniety akumulator jak otworzyc bmwjak otworzyć drzwi w aucie jak odworzyc samochód bez akumulatorawyciągnięty akumulatorjak otworzyć tylne drzwi 159jak wyciągne akumulator to otworze drzwibez akumulatora nie moge otworzyc drzwi kluczemJak otworzyć auto bez akulumoratorajak otworzyć smarata bez akumulatorawyciągnięty akumulator jak otworzyć autojak otworzyć zamkniete drzwi autaotwieranie drzwi bez akumulatora alfa 159jak otworzyc dzwi w aucieakumulator 159czy jak zamknąłem auto na kluczyk i wyciągnąłem akumulator to otworze autojak otworzyc samochód z wyciągnietym akumulatoremzamknięty samochód bez akumulatorajak zamknąć samochód przy wyciągniętym akumulatorze

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia