Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
Użytkownik Embrion
Zamknięte drzwi i wyciągniety akumulator - jak otworzyć auto?
Witam!
Jestem posiadaczem 159 1.9 JTDm. Właśnie zrobiłem świetną rzecz - wyciągnąłem akumulator, ale najpierw zamknąłem auto z pilota. Maska niestety się zatrzasnęła. Otwieranie kluczem drzwi (od strony kierowcy), ale nie działa !!!
Auto jest zamknięte nie da się go otworzyć ani wsadzić aku.
Ma koś jakieś pomysły ???
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 14:44

poszukaj w necie, sa warsztay które otworza zamkniety samochód od zewnatrz, bedzie cie to kosztowało ok 200zł.
pozdrawiam
Użytkownik Ogier

Napisał
kulfon 
Ma koś jakieś pomysły ???
W BMW żeby otworzyć drzwi z klucza przy rozładowanym aku trzeba pociągnąć jednocześnie odpowiednio za klamke. Może w 159 też jest taki patent ?
159 1.9 JTDM 2006 156 2.4JTD 2002 SPRZEDANA
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
jak otworzyć samochód bez akumulatora
, jak otworzyc zamkniete auto
, jak otworzyc samochod bez akumulatora
, jak otworzyć zamknięte drzwi w aucie, jak otworzyc auto bez akumulatora, zamknięte auto bez akumulatora jak otworzyć, jak otworzyć auto bez akumulatora, wyciagniety akumulator jak otworzyc bmw, jak otworzyć drzwi w aucie , jak odworzyc samochód bez akumulatora, wyciągnięty akumulator, jak otworzyć tylne drzwi 159, jak wyciągne akumulator to otworze drzwi, bez akumulatora nie moge otworzyc drzwi kluczem, Jak otworzyć auto bez akulumoratora, jak otworzyć smarata bez akumulatora, wyciągnięty akumulator jak otworzyć auto, jak otworzyć zamkniete drzwi auta, otwieranie drzwi bez akumulatora alfa 159, jak otworzyc dzwi w aucie, akumulator 159, czy jak zamknąłem auto na kluczyk i wyciągnąłem akumulator to otworze auto, jak otworzyc samochód z wyciągnietym akumulatorem, zamknięty samochód bez akumulatora, jak zamknąć samochód przy wyciągniętym akumulatorzeTagi dla tego tematu
Uprawnienia