Idea tego watku chcialbym aby bylo zamieszczanie w nim w osobnych postach wszelkich materialow jakie kazdy z nas by posiadal nt. wlasnie MiTo.
Jesli macie jakies testy, porownania czy prezentacje tego modelu w jakims czasopismie, gazecie etc. - wrzucie to tutaj! Wtedy kazdy z nas majac chwile wolnego bedzie mogl poczytac, czego akurat nie ma w swoich papierowych zbiorach.
Odnosnie watpliwosci czy takie zamieszczanie artykulow calych jest lamaiem praw autorskich - osobiscie wydaje mi sie, ze nie, bo nie beda to materialy widoczne dla wszytskich, tylko dla zarejestrowanych - czyli kolegow, kolezanek...![]()
Odpowiednio takie watki bede chcial zalozyc w kazdym dziale, w ktorym bde mial co do umieszczenia z moich zbiorow. Chyba, ze ktos z Was mnie ubiegnie![]()
A za chwle wrzuce pierwszy tescik![]()
Z pozdrowieniem,
Limak
--------------------------------------------------------
"Wdzięk, styl, czar"
Auto Moto, 12/2008
Alfa Romeo MiTo 1.6 MultiJet 120CV
----------------------------------------
EDIT: ...teraz tak pomyslalem - moze taki watek wartoby podwiesic? Jesli bedzie sie cieszyl powodzeniem, koncepcja sie spodoba etc.
temat połączony przez moderatora, w dalszych wątkach wstawiac artykuły wg. wzoru jak między kreskami, czyli :
Tytuł,
Gazeta, wydanie
Jakiej wersji dotyczy artykuł
Artykuły - zdjęcia wstawiac tylko na serwisach zdjęciowych np. fotosik lub imageshack
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 26-10-2010 o 14:08
Witajcie,
nie wiem, czy piszę we właściwym wątku - nie znalazłem takowego tematu, ale jeśli był, to proszę Moderatora o usunięcie i przepraszam za kłopot.
Tytuł: Mi.To nie tylko do garażu (Moto.pl)
Alfa Romeo sygnuje nową kolekcję dżinsów, inspirowaną linią modelu Mi.To. To nie tylko ukłon w stronę damskiej części klientów, ale i potrzebujących => http://moto.pl/MotoPL/1,88571,699888...do_garazu.html
![]()
Porównanie z nowym Mini:
http://wysokieobroty.moto.pl/auto/1,...cy_miasta.html
![]()
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?

bardzo konkretny opis

Fajnie że załaczyłeś na www. To najpełniejszy techniczny opis jaki o Mito czytałem. Przypomina te stare fajne ksiązki sam naprawiam.... A swoją drogą takie dane wykresy itp powinny być w instrukcji.
Ciekawe rzeczy można się dowiedzieć, szczególnie z tego ostatniego opisu technicznego. Najbardziej zdziwiły mnie hamulce: w wersji 155KM jest czterotłoczkowy zacisk i tarcza 305mm! Ja mam też 4 tłoczki i tarczę 310mm w 166 o wadze 1.6t i V6 pod maską
Im bardziej się przyglądam, tym bardziej mi się Mito podoba
pozdrawiam,
~tomaz
AR166 2.5V6 '99 Sportronic
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki