Kaspar93
Nowy
4 sztuki alfy z pięknego Radomia obejrzane mogę podać info na priv, ale prosił bym o sprawdzenie tego vinu ZAR94000007150209 dzięki??????
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie wiem z jakiej bazy kolega, który weryfikuje auta po Vin zaciąga informacje.
Może jest tak jak w przypadku ASO Kielce, gdzie jak się dowiedziałem mają jakiś problem z systemem i informacje o wizytach i naprawach mają tylko u siebie.
Dopiero ma to być zassane do głównej bazy, ale póki co widnieje tylko u nich.
Zresztą możemy zrobić test, ja podam nr Vin i sprawdzimy czy moje auto jest gdzieś w globalnym systemie.
A w styczniu miałem dużą naprawę u nich i dysponuję fakturą.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
www allegro pl/ogloszenie/alfa-romeo-giulietta-2-0-jtdm-150-km-ledy-navi-dna-10216452012
sprzedający od razu sie przyznaje do wymiany 2 drzwi.. ale jako że daleko zanim sią przejade sprawdzam może ktoś coś wie..
jak na moje oko to jest zwykły czerwony ROSSO ALFA
światła ciemnie - lusterka i klamki satyna.. jak QV line
widzę, że felgi jakieś takie "nieoryginalne".. czy jako alfiści widzicie coś więcej.??
VIN - ZAR94000007398160
100% bezwypadek, gdzie już na wstępie przyznaje się do wymiany dwojga drzwi.
Bez zdjęć z aukcji, na której była kupiona ta laleczka raczej nie ruszałbym się z domu.
Kolor zwykły pastel kod 289.
Będę niedługo sprzedawał swoją perełkę. Może Cię zainteresuje QV z 2011 w pełnym pakiecie, bez szyberdachu? Przebieg 120 tys. Historia jest na forum, wystarczy jak przeglądniesz moje posty. Cena trochę przekroczy Twój budżet, ale mam sporo ekstrasów.
Sprzedane. Wchodzę w elektromobilność. KIA eSoul 64kWh.
Auto się sprzedało. Ja szukam dalej. Rozszerzam poszukiwania o inne markiMam juz zdjęcia z aukcji.. faktycznie nie wygląda to źle.. inna sprawa że zdjęcia jak to fachowo zrobione mogą nie pokazywać wszystkiego...
Waham się nad tą czerwona i pewną ciut nowsza znacznie droższa z Polski bez bajerow ....
Słucham opinii innych może coś w temacie
Podobają się mnie tutaj te Brembo i kolor
Czy te Brembo nie warte zachodu?
Witam,
Również jestem na etapie poszukiwania Giulietty, najlepiej z silnikiem 1.4 170km, ale nie wykluczam wersji 120km jeśli wyposażenie i stan samochodu będzie mi odpowiadało i najlepiej w kolorze czerwonym (ale takie połączenie to biały kruk...). W moim budżecie do max 40k niestety większość aut to egzemplarze z przedliftingu. Niestety większość ogłoszeń otwierających stawkę kwotą ok. 23k-25k to sprowadzone egzemplarze z budzącą wiele zastrzeżeń historią, oczywiście na blachach uniemożliwiających dotarcie legalnie do domu na kołach. W przedziale 30-40k też różowo nie ma... Jak do tej pory zainteresowały mnie te 2 ogłoszenia:
1. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-t-multiair-salon-polska-serwis-aso-skora-xenon-klimatronic-ID6DB3Np.html - VIN ZAR94000007139272, polski salon, więc raczej przebieg prawdziwy. Miał ktoś może do czynienia lub zna kogoś kto miał do czynienia z tą firmą AAA Auto reklamująca się jako pogromca Januszy handlarzy?
Kołos dzięki za odpowiedź. Jutro jadę oglądać egzemplarz z polskiego salonu, ze sprawdzoną historią i od prywatnej osoby, jedna szkoda na kwotę 1.5k w 2014, podobno lakierowanie tylnych drzwi. Oferta wygląda obiecująco, jak będzie równie dobrze wyglądać na żywo to pewnie się skuszę. Jeśli możesz jeszcze sprawdzić VIN w ASO to byłbym wdzięczny:
ZAR94000007052807
Czy ktoś zna jakiś sensowny dekoder VIN do julci?
Witam.
Czy ktoś wie coś na temat tego egzemplarza?
https:// otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-turbo-120-km-sportiva-ID6DFDb1.html
Jeżeli ustalę numer VIN to też go tu podam do weryfikacji.
EDIT: Proszę o weryfikacje numeru VIN: ZAR94000007184541
Z góry dziękuję.