ZAR94000007365049
luty 2018 - 84 280km
zar94000007020901 cos na jej temat sie znajdzie? :-)
Ostatnio edytowane przez zuczek ; 25-03-2019 o 21:20
Cześć,
Uprzejmie proszę o sprawdzenie ZAR94000007390468
Pozdrawiam,
Bartosz
Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka
Szkody do weryfikacji i była kupiona z tej aukcji: https://profisniper.com/en/offer/239...50-tbi-qv-tct/
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
Podbijam, cos na temat tego VIN-u da sie znalezc? zar94000007020901
Hej,
Stoje przed pierwszym wyborem powaznego samochodu.
Bardzo podoba mi sie mitsubishi lancer aczkolwiek od paru dni chyba zakochałem się w guilettcie.
Mam pare pytan.
1. Czy Alfa Romeo to faktycznie awaryjna marka? Rozumiem ze wyciskanie z 1.4 170km to jednak coś za coś, aczkolwiek ciekaw jestem waszej opini.
MItsubishi nad którym rozwazam został okrzykniety jednym z najmniej awaryjnych samochodów.
Z drugiej strony nie zarabiam jakoś specjalnie źle i myśle że do 5000 kosztów eksploatacyjnych mogłbym znieść.
2. Czy wy mająć 40k (max!) celowalibyście w guilette?
3. Jaka wersja silnikowa jest najlepsza? Mieszkam w Krakowie wiec disel raczej odpada.
4. Jak to jest z tym miejscem z tyłu? Czy ktoś mający 185 faktycznie miałby problem z siedzeniem tam?
5. To bedzie moje drugie auto w karierze. Ale czy mozna by jakosc inwestowac w guilette i zrobic z niej jeszcze fajniejszy samochod?
Moj obecny peugeot 207 jest niezle dopieszczony jak na swoje lata i podoba mi sie inwestowanie w samochod
Pozdrawiam![]()
Ten wątek zupełnie stracił swój pierwotny sens. Mial służyć ocenie aut, kt interesują się kupujący, po analizie zdjęć, opisu ofertowego i innych, a zrobił się z tego wątek "zapytanie o vin". Czego może się z tego dowiedzieć ktoś kto chce kupić Giuliettę? Że ktoś inny sprawdzał już vin? Może niech chętni zaloza sobie do tego osobny vintek?
- - - Updated - - -
Z tylu dla 185 cm może być trochę ciasno. Giulietta to auto, kt niejako otula kierowcę i pasażerów. Nie jest suoerprzestronne, ale bez przesady. Jeśli nie siedzialeś w Giulietcie to koniecznie zasiadz przed zakupem. 170 km z 1.4 to chyba nie jest szczególnie duzo. Nie słychać aby te silniki się sypaly. Podobno 120 km najmniej "problematyczny". Jest wiele mozliwosci dopieszczenia Giulietty. Pewnie za 40 tysi można kupić Giuliettę. Zależy jakiej się szuka i z jakiego rocznika.
1. Nie wiem czy Ci to pomoże w jakiś sposób ja się przesiadłem z Toyoty do Alfy Romeo i nie mam jakichś odczuć czy jest gorzej awaryjniej niż w Toyo w każde auto trzeba co jakiś czas hajs włożyć.
2.40k to spoko suma roczniki 2010-2012 im mocniejszy silnik wybierasz tym cena idzie w góre.
3.Wszystko zależy czego oczekujesz od auta lubisz szybko czy tanio?.
4.Mam 180cm i siadam za siebie bez problemu miejsca jest jak w każdym innym kompakcie.
5.Zawsze można podkręcić troche mocy dołożyć jakieś mody.