• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[MiTo] Gniazdo zapalniczki

bbartolini

Nowy
Auto
Alfa Romeo MiTo
Cześć,
od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem MiTo 1,4 80KM:) Jak to z każdym autem bywa trzeba się go nauczyć. Zacząłem używać transmitera FM Xiaomi Roidmi i po paru dniach zauważyłem, że przestało działać gniazdo zapalniczki. Czy macie jakiś pomysł co mogło się stać?? Domyślam się że może to być bezpiecznik, możecie pomóc i powiedzieć gdzie znaleźć i jakiego dokładanie szukać?

cały czas nie wyjaśniony temat

Dzięki bardzo jednak w instrukcji nic na ten temat nie ma. W spisie bezpieczników gniazdo zapalniczki nie występuje. Możecie pomóc?

Witajcie mam pytanie chcę wymienić gniazdo zapalniczki w Mito na USB, czy trzeba wyciągać cały tunel środkowy czy da się to zrobić bez wyciągania tunelu z góry dzięki za pomoc

Trzeba cały tunel.Ale w MiTo to 5 min roboty.Zacznij od podłokietnika.

Nie trzeba wyciągać całego tunelu... Wystarczy pozdejmować mieszek od ręcznego i wyjąć ten plastik na którym jest podłokietnik, ręczny i gniazdo zapalniczki. Wtedy masz dostęp do wtyczki która idzie do zapalniczki, wpinasz się w nią, robisz obok dziurę na nowe gniazdo i po robocie, albo wyciągasz stare gniazdo i wsadzasz nowe. 15 minut roboty :)

Amortyzatory
Powrót