Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale MiTo/Giulietta - Forum poświęcone najnowszym modelom: Alfa Romeo MiTo (produkowane od 2008) oraz Alfa Romeo Giulietta (produkowana od 2010r). W 2012 do tego działu dołączy jeszcze Alfa Romeo Giulia. Nowe Alfy zasilają silniki benzynowe: 1.4 MPi, Turbo, MultiAir, MultiAir Turbo, 1.75 TBi oraz diesla: 1.3 JTDm, JTDm-2, 1.6 JTDm-2, 2.0 JTDm.

Nie jestem pewien, ale może być tak, że Mito jest malowana lakierami wodorozcieńczalnymi PPG, które Fiat stosuje już dość długi czas w kolorach niemetalicznych. Wtedy nie będzie zbyt wiele opcji wyboru, jeśli chodzi o malowanie.
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
-
Użytkownik Romeo

Napisał
QBA 
U mnie w mieście robiłem w
ASO i brali 400 zł za element.
W Kr tyle za element wolaja nawet garazowcy bez komor lakierniczych... Pomieszalo sie pod kopulami.
Kolezance proponuje jakiegos dobrego lakiernika na miescie znalezc i nie przejmowac sie gwarancja, po pierwsze nikt tego nie zauwazy, a po drugie nikt w ASO nie ma interesu odbierac gwarancji, przeciez oni za robote dostaja $$ od gwaranta.
Krajcok
GT JTD Q2
XKR 4.0 V8 kompressor
Użytkownik Alfa i Omega

Napisał
QBA 
U mnie w mieście robiłem w
ASO i brali 400 zł za element.
O ile dobrze pamiętam to w Częstochowie nie ma ASO Alfy. Jest to coś co robi za Fiat, Hyundai (czy jak to się pisze) i coś tam jeszcze. To niby było dawniej ASO. O tym mówisz, czy już się coś zmieniło?
Użytkownik Dwusuwowiec

Napisał
ayem 
ile dobrze pamiętam to w Częstochowie nie ma
ASO Alfy. Jest to coś co robi za
Fiat, Hyundai (czy jak to się pisze) i coś tam jeszcze. To niby było dawniej
ASO. O tym mówisz, czy już się coś zmieniło?
to jest salon fiatowski,
serwisują i robią alfę też 
jechałem tam na przymiarkę jak się przymierzałem do jednej belli z częstochowy
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
lakierowanie samochodu z gwarancja
, lakierowanie a gwarancja
, naprawa lakieru na gwarancji
, gwarancji na lakierowanie samochodu
, samochod na gwarancji lakierowanie
, naprawa rysy a strata gwarancji na samochód
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia