Czy inni posiadacze QV słyszą czasami furkotanie wtryskiwaczy? czasami na postoju ( silnik ciepły) słyszę terkot jak w dieslu, zastanawia mnie to![]()

To raczej takie cykanie - standard w silnikach z wtryskiem bezpośrednim
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000

To znaczy raz jest cicho a jak silnik jest mocno nagrzany i stanę na światłach to w kabinie słysze warkot wtryskiwaczy. Powiększa się liczba pytać podczas przeglądu.
Teraz rozumiem.
Przez literówkę nie mogłem zajarzyć o co chodzi (myślałem, że jakaś liczba się powiększa, o którą trzeba pytać przy przeglądzie)

No .. moja Nokia jest na liście, kupiona specjalnie pod auto.Teraz sobie leży ....
Zastanawia mnie jednak to cykanie, coś na kształt dźwięku z regulatora faz rozrządu ..
Ostatnio edytowane przez lechtak ; 18-06-2011 o 19:44
Gdzieś czytałem, że przygotowywany jest upgrade Blue&Me dla Gulietty wprowadzający między innymi protokół A2DP (możliwość przesłania muzyki z zewnętrznego odtwarzacza po Bluetooth). Może przy okazji Twoich pytań coś się wyjaśni?
Swoją drogą jest dla mnie niezrozumiałe dlaczego wszystkie smartfony z Windows Mobile (vide wspomniana lista telefonów) na pokładzie tak cieńko współpracują z Blue&Me - oba to przecież produkty Microsoft![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki