Jeżeli ma ktoś taką samą przypadłość z reflektorami to powinien udać sie do serwisu i wymienić na nowe. Ja byłem oczywiście FAP zdecdowało o braku podstaw wynająłem rzeczoznawcę i wymienili. Według rzeczoznawcy może stwarzać to zagrożenie bezpieczeństwa jak dla mnie to stek bzdur a tylko wizualne problemy...

Ja mam podobne, taka jak by para wewnątrz reflektora.

To wygląda na zamarznięta parę wewnątrz reflektora - para pojawia się częśto jeśli auto gwałtownie zmienia temperaturę otoczenia (np. wjazd z trasy do ciepłego garażu)
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000

Kolego a ile kosztuje taka przyjemność ?

Coś mi się zdaje że to jest wina złego sklejenia reflektora i co najgorsze ta para ,nie znikła
też myślałem że zimno, para, będzie ciepło zniknie a tu niespodzianka mieliśmy dziś +17 a pajączki jeszcze większe
Mam tak tylko z jednej strony druga jest OK , jak myślicie gwarancja to obejmuje ?
331918025" id="attachment50132" rel="Lightbox_825619" >![]()

Wymienią ci reflektor bez żadnych problemów
AR156 1.6TS 2000

Czy komuś uznali wadę reflektora? Mam ten problem od początku użytkowania, jak zgłosiłem we Wrocławiu to gość co wypełnia zgłoszenie, uznali to za cyt." Światłocienie" rozbawił mnie tym do łez. Szkoda ze nie mam jego twierdzenia na pisemku.

Dzisiaj obejrzałem dokładnie u siebie reflektory i mam taki sam"nalot" od środka - szczególnie przy diodach. Na pewno to nie jest para
AR156 1.6TS 2000

Witam, dziś właśnie odebrałem swoją Julkę z ASO, wymienili mi obydwa reflektory ( po 2 tygodniowym czekaniu na decyzję ), co prawda ja miałem plamy białe na kloszu przy diodach, ale w tym miejscu wcześniej była para, ale pajączek mały też był na lewym. Większych problemów nie miałem. No i w końcu wymienili mi WAHACZE przednie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki