chcecie mnie zniechęcić do karty)? Ale, jak zakupię 159 to co mam powiedzieć? proszę Pana ale ja chcę kluczyk
)?
Trzeba iść do przodu, nowocześnie. W działe 145/146 jakiś gośc pisze, ze się zakopał na polnej drodze, bo tak go poprowadziła nawigacja i coś sobie urwał... No co, chłopak idzie z duchem czasu: mapy precz, wyobraźnia precz, myślenie precz, jest nawigacja. Jest nowoczesny.
Ja też tak chcę. Będe miał kartę, wsiądę, wsunę, potem przycisk i dziewczyny sikają w pory: jakiś Ty nowoczesny....))) A że coś tam się złamie.... Dealer dodaje dwuletnie pełne assistance na całą Europę. No to spoko: Panowie, karta się ułamała, prosze przywieźć nową, już, już, migusiem
![]()
Ciekaw jestem kiedy ją dorwie w swoje długie ręce Jurek Klakson (Jeremy Clarkson). Podejrzewam, że będzie się czepiał jej niezbyt rewolucjonizującego wyglądu ale czytając opinię o tym aucie w internetowym wydaniu TopGear (http://www.topgear.com/uk/photos/alf...rive?imageNo=0 - nie wiem czy już było ale podaję w razie potrzeby) można się napawać optymizmem bo znani z ciętego języka i wydawania krytycznych opinii Anglicy praktycznie tylko wychwalają nowy model AR.
Swoją drogą porównałem sobie dane techniczne Golfa GTi o raz Giulliett'y 1,8Tbi i wychodzi na to, że Julka ma dużo lepszą specyfikację techniczną choć jest cięższa od Golfa o około 80 kg! Mam nadzieję, że zrobią porównanie tych dwóch aut na torze TopGear.
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Mam znajomego serwismana z ASO i podczas konfigurowania auta doradzał mi co można dobrać z opcji a czego się wystrzegać .Między innymi zakazał mi brać ten system a także szerokim łukiem omijać bezstopniowy automat Multitronic .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
automaty w ogóle należy omijać... a już szczególnie selespeed, takies tiptroniki, wymysły oszalałych recjonalizatorów
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Kluczyk jest jakoś bardziej "stylowy",szczególnie ten w kształcie scudetto choć to odmiana fiatowskiego "scyzoryka". A karta przypomina tandetę(miałem okazję używac Renault). A ja uwielbiam moment kiedy wkladam kluczyk przekręcam w pierwsze położenie a auto macha do mnie wskazówkami.Co do awaryjności to pewnie jedna albo kilka firm robia te systemy a firmy samochodowe tylko to wkładają. Ale można to przeciez polączyć jak ktos bardzo chce mieć guzik. Zrobic kluczyk i przycisk start stop-to da sie nawet samemu.
Poza tym przeczytajcie to:
http://motoryzacja.interia.pl/hity_d...uczyku,1476141
Ostatnio edytowane przez metan ; 10-05-2010 o 17:30

Gdzie się podziały te zgrabne Alfy, przy których niemieckie auta wyglądały jak czołgi?
Aaaaa. Chyba (nie znam niemieckiego) Alfa wygrała w teście Auto Bild z BMW 1: http://translate.google.pl/translate...giulietta.html
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 10-05-2010 o 20:48
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki