No akurat nie jest to wcale zabawneMi w klekotach nie podobał mi się właśnie klekot i krótki zakres efektywnych obrotów
Teraz doszedł jeszcze DPF
Do aut używanych głównie w mieście, już sami sprzedawcy (którzy chcą żeby klient naprawdę był zadowolony i do nich wrócił nie tylko z reklamacją) odradzają diesle z DPFem do jazdy po mieście, bo w takiej konfiguracji to autko więcej stoi w warsztacie niż na parkingu (wymiana oleju co 5-6 tys. km zamiast np. 30 tys.)
Ja kupując auto nowe, brałbym pod uwagę TYLKO benzynę, chyba, że 2x w tygodniu robiłbym 500 km, albo codziennie ~100![]()

Powiem uczciwie, nie wiedziałem na co patrzeć cofając do tyłu bo na co nie spojrzałem to nic nie widziałem![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

Wątek zamknięty z powodu następnego OT. Otworze, jak ochłoniecie
-----------------------
Po dwudniowej przerwie, wątek otwarty
Ostatnio edytowane przez fiergloo ; 03-09-2010 o 21:14

Wracając do jazd testowych.
FAP to jest jakaś kpina.
2 tygodnie temu wypełniłem u nich formularz, gdzie zamieściłem informacje kiedy i gdzie chcę pojeździć autkiem.
Na drugi dzień oddzwonili i niby ustalili datę na piątek godz 14.00
Na całe szczęście jednak zadzwoniłem dzień wcześniej do ASO gdzie miałem umówioną jazdę.
Jakiś koleś powiedział mi, że nie mam żadnej jazdy umówionej i jutro to nie będzie możliwe, ponieważ Julka będzie w objazdach.
Żałosne. Jak tak traktują potencjalnego klienta to ja się nie dziwię, że później taka niska sprzedaż jest.

Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
FACEBOOK: facebook.com/alfettaPL
Podoba mi się reklama Giulietty. "Jestem Giulietta". Albo bez serca bylibyśmy tylko maszynami.
Nawiązanie do emocji jak w starych reklamach Alfy.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki